Web 2.0 szimpózium Budapesten

2011. március 22. 16:04

A 2011 március 30-án a New York palotában megrendezett Web 2.0 Symposiumon a hat legjobbnak ítélt ötlet versenyezhet a zsűri nagydíjáért.

2011. március 22. 16:04

A gazdasági élet kiválóságai és a nyilvánosság előtt bizonyíthatják tehetségüket a magyar fejlesztők 2011. március 30-án. A Web 2.0 Symposiumon a hat legjobbnak ítélt ötlet versenyezhet a zsűri nagydíjáért. A tavalyi nyertes az elmúlt egy évben 1,5 millió euró tőkéhez jutott, az ötletből született termék azóta meghódította a világot.

A Budapest Bank Startupversenyre az idén is több tucatnyi cég írt pályázatot. A szabályok szerint a szakmai előminősítés után a hat legjobb webes innováció kerül a zsűri és a nyilvánosság elé. A bírálóbizottság tagjai ez alkalommal is jól ismert befektetők illetve csúcsvezetők: Futó Gábor, a Futureal Csoport vezérigazgatója, Kövér József, a 3TS Capital Partners partnere, Lakatos Péter, a Videoton Holding Zrt. vezérigazgatója, Oszkó Péter, a Portfolion Zrt. vezérigazgatója valamint Pataki Róbert, a Magyar Telekom stratégiai és üzletfejlesztési vezérigazgató-helyettese. Tavaly bebizonyosodott, hogy Magyarországon nincs hiány az innovációt illetően és a jó ötletek a válság legkeményebb időszakában is megmozgatják a befektetőket. Az idei eseményen a 2010-es győztesek is beszámolnak a tavalyi verseny óta elért eredményeikről.

A Startupverseny mellett a Web 2.0 Symposium több előadást tervez, négy különböző tematikájú – Barcamp Mobil, Barcamp SEO, Barcamp Startup, Barcamp
Budapest – blokkba sorolták az előadásokat.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!