Házaspár lett Vilmos és Kate

2011. április 29. 15:32

Örök hűséget fogadott egymásnak Vilmos brit trónörökös herceg és Kate Middleton. A Westminster-apátságban tartott esküvőt százmilliók követték figyelemmel a világ körül.

2011. április 29. 15:32

Vilmos az Ír Gárda vörös-fekete parancsnoki díszegyenruhájában érkezett az ősi londoni koronázó templomba, az útvonal mentén felsorakozott tízezrek üdvrivalgása közepette. Harry a királyi légierő díszegyenruháját öltötte magára a jeles esemény alkalmából. A hercegi testvérpár a királyi család egyik különleges kialakítású, sötétbordó Bentley limuzinján hajtatott a parlamenttel szemközt emelkedő Westminster-apátsághoz, amely harangzúgással fogadta II. Erzsébet királynő két unokáját.

Nem sokkal Vilmos és Harry után megérkezett a templomba - motoros rendőr felvezette fekete Jaguarral - Carole Middleton, a menyasszony édesanyja és James, Catherine öccse is. A trónörökösi ara az Alexander McQueen és Sarah Burton nevével fémjelzett divatház fátyollal és rövid uszállyal ellátott, elefántcsont-fehér színekben játszó alkotását viselte.

A canterbury érsek a székesegyházban celebrált esküvőn férjnek és feleségnek nyilvánította Kate Middletont és Vilmos herceget. Kate Middleton mostantól Katalin hercegné. A királyi család ezután a Buckingham-palotához hajtatott, majd az erkélyről üdvözölte az ifjú pár az éljenző tömeget.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2011. május 01. 13:41
Nekem bejött Villamos herceg hacukája. Hol lehet csekkelni egyet, hordanám. eBay? Egyébként a szertartás, az nagyon szép, elegáns és egy igazi királysághoz illő, méltóságteljes ceremónia volt.
nyugalmazott tanár
2011. április 30. 22:12
lefutott a valóság-show. Ízlésteklen és giccs volt, de az övék.
barom segédmunkás
2011. április 30. 17:03
Nekem nagyon tetszett a menyasszony Semmi incim-fincim cicoma a gyönyörű lány akár a "szomszéd lépcsőházból is" jöhetett volna. És lám a briteknél a nemzettudat része a monarchia, a királyi család. Nekik lehet, nálunk meg a Szent Koronát is kitagadnák a kretén svájcisapkázó szadomaszoplmpsek. A végét nem akarom elrontani, így tehát Isten áldása kísérje az ifjú pár frigyét!
maxval
2011. április 30. 14:40
Súlyos tévedés van a cikkben! "Vilmos brit trónörökös herceg" Vilmos NEM trónörökös, ő a trónörökös fia "csak".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!