Birtokvédelmet kérnek Hajdú műsora miatt

2011. szeptember 28. 11:05

Zavarja az ÖsszeEsküvők Rezidenciájából kihallatszó állandó kiabálás és a napi 24 órás forgatás a szomszédokat. A lakók ezért a helyi jegyzőhöz fordultak és birtokvédelmet kérnek Hajdú Péter valóságshow-ja miatt.

2011. szeptember 28. 11:05

A Bors információi szerint a helyi jegyzőhöz fordultak és birtokvédelmet kérnek Hajdú Péter valóságshow-ja miatt a budaörsi luxusingatlan szomszédai. A felháborodott lakók azt állítják, szinte egy perc nyugtuk sincs a szereplők folyamatos kiabálása miatt, ráadásul a reflektorok is állandóan a szemükbe világítanak, az utca forgalma pedig az M7-es autópálya forgalmával vetekszik. Csukott ablakok és ajtók mögött élik mindennapjaikat: éppen ezért azt szeretnék, ha a producer fizetne nekik a kellemetlenségekért, különben meghiúsítják a műsort.

Hajdú Péter elmondta, korábban személyesen és levélben is tudatta a szomszédokkal, hogy hajlandó meghallgatni őket, szerinte viszont a valóságshow-hősök rendeltetésszerűen használják az ingatlant. A jegyzőnek 30 napja lesz arra, hogy elbírálja a beadott kérelmet. Dr. Ungvári Renáta ügyvéd elmondta, ha kedvezően bírálják el a kérvényt, az akár a forgatás betiltásához is vezethet.

Az ÖsszeEsküvők luxusvillájában korábban Benkő Dániel feleségkereső show-műsorát vették fel, valamint rendszeres helyszínéül szolgált különböző pornóforgatásoknak. A TV2 valóságshow-ja eddig körülbelül 865 ezer embert érdekelt, ami az RTL-en futó X-Faktor 2,38 milliós nézettségét figyelembe véve nem túl jó eredmény.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tunde04
2011. október 02. 15:24
"Csukott ablakok és ajtók mögött élik mindennapjaikat: éppen ezért azt szeretnék, ha a producer fizetne nekik a kellemetlenségekért, különben meghiúsítják a műsort." itt van a kutya elásva! :D ha látnának némi pénzmagot, egyből nem lenne baj, h be kell csukni az ablakot, nem zavarná őket a reflektor, és az utcájuk sem lenne forgalmas. bár én még csak bele sem néztem a műsorba, de azt látom. az emberi kapzsiságnak nincs határa. így akár mennyire is utálom a tv2-t, nekik szurkolok. mert nem hiszem, h a zajt, a fényt, a forgalmat pénzzel meglehet oldani. erre vannak más módszerek. pffffúj!
Kedves Robi
2011. szeptember 30. 08:23
Mübalhé. Azt mégse mondhatják, hogy annyira szar amit csinálunk, hogy a kutya se nézi...
Tyrker
2011. szeptember 29. 13:43
"ha kedvezően bírálják el a kérvényt, az akár a forgatás betiltásához is vezethet" Amivel a tv2 is jól járna, mivel így legalább lenne oka rá, hogy leálljon egy baromi drága, viszont már most is láthatóan alacsony nézettséget hozó műsor készítésével.
orion
2011. szeptember 29. 13:36
Itt 1 ember van, aki mindenképp jól jár, a villa gazdája, aki minden ilyen mocsok műsornak bérbe adja a házat. Ki az, és hogyhogy az övé kellett? Tudja valaki? A szomszédok szegények meg hiába reménykednek, itt 30 nap, ott 30 nap beadvány, fellebbezés, ilyen-olyan időhúzás; addigra vége a műsornak és okafogyottá válik a birtokvédelem. A következő műsornál kezdhetik újra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!