Fábry a köztévéhez igazolhat

2011. november 03. 10:43

A Bors értesülései szerint a Magyar Televízió képernyőjén térhet vissza Fábry Sándor. Az Esti Showder producere cáfolja az információkat, a köztévé sajtóosztálya nem kommentál.

2011. november 03. 10:43

A Bors tévés berkekre hivatkozva azt írja: az RTL Klubból a köztévéhez igazol Fábry Sándor. Az Esti Showdert a kereskedelmi csatorna kivette az őszi programból, és bár többször hangoztatták, hogy rövidesen visszatér a képernyőre, az idén erre a lap információi szerint valószínűleg nem kerül sor. Legalábbis nem az RTL Klub műsorán. A hosszú kényszerszünet ellenére az Esti Showder producere a napilapnak úgy fogalmazott, minden a tervek szerint halad. „Az Esti Showdernek jelenleg is érvényes szerződése van az RTL Klubbal. Az új díszletek elkészültek, a műsor nemsokára képernyőre kerül. Az MTV-vel kapcsolatos híreszteléseket csak cáfolni tudom” - közölte a lappal Kovács Kristóf.

az Esti Showder stábjának nagyobbik részét még augusztusban elbocsátották. Ezt követően derült csak ki, hogy a műsor ötvenpercesre rövidül, és új díszletben, új stábbal forgatják. A forgatás azonban azóta sem indult el.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TCmATIC
2011. november 04. 13:10
Gondolom a Heti Hetest is átveszi majd a közszolgálati csatorna.
Biomechanoid
2011. november 03. 19:27
És mit csinál majd a köztévében, időjárás jelentő lesz?
Obulus
2011. november 03. 19:23
"Fábry a köztévéhez igazolhat" Természetesen ez várható volt. Minden szemetet odafújt a szél.
Fakutya ezredes
2011. november 03. 17:32
Nem artana vegre egy hallgathato radiot is csinalni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!