Várandós Vilmos herceg felesége?

2011. november 04. 15:28

A The Sun szerint Kate Middleton azért nem evett mogyorókrémet, mert terhes.

2011. november 04. 15:28

A The Sun pénteken idézett forrásai szerint feltűnő volt, hogy a házaspár minapi koppenhágai látogatásán Katalin hercegnő - udvariasan visszautasítva a kínálást - látványosan nem volt hajlandó enni egy mogyorókrém-készítményből, miközben Vilmos herceg és a vendéglátó dán trónörökös pár jóízűen kóstolgatta az ételféleséget.

A brit bulvárlap hírhez fűzött kommentárjában kiemeli, hogy Nagy-Britanniában a szakértők jó ideje eltanácsolják a terhes nőket a mogyorókészítményektől, mivel egyes vélemények szerint kapcsolat lehet az ilyen ételek fogyasztása és a gyermekek allergiás tünetei között. A lap forrása szerint Katalin hercegnő maga nem allergiás a mogyorófélékre, és „a gorombaság sem jellemző rá”, így a kínálás visszautasításának egyetlen magyarázata az lehet, hogy gyermeket vár.

A lapnak nyilatkozó udvari források ugyanakkor igyekeztek hűteni a várakozásokat, mondván: a hercegnő még mindig nem szokta meg teljesen a folyamatos médiafigyelmet, és „teljesen elképzelhető az is, hogy egyszerűen nem szeret úgy enni, hogy közben kamerák szegeződnek rá.
 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kardosdoktor
2011. november 04. 18:16
Amennyiben igaz a hír, úgy jó egészséget a hercegnőnek! Nem tudom mi a helyzet Londonban az oddsokkal? :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!