25,5 milliót követelnek a Club Tihanytól

2012. február 17. 09:00

Egy két éve indult jogvitában a Győri Ítélőtábla jogerős köztes ítélete alapján a Club Tihanynak ki kell fizetni a felperes Media Hungary 2010 konferencia szervezőjének okozott kárt – olvasható a Turizmus Online-on.

2012. február 17. 09:00

A Győri Ítélőtábla szerdai ítéletével helybenhagyta a Veszprém Megyei Bíróság 2011 júniusában született elsőfokú döntését. A Club Tihany kárt okozott a „Media Hungary 2010” konferencia szervezőjének, amikor érvényes szerződésük ellenére 2010. májusában a konferencia idejére leszerződött egy harmadik féllel. Mivel az eredeti helyszínt így nem biztosították a Media Hungarynak, végül azt Balatonfüreden kellett megrendezni.

A Media Hungary szervezői összesen 25,5 millió forintos kárigényét szeretné érvényesíteni a perrel. Mivel az eset után a Media Hungaryt és az Internet Hungaryt már Siófokon rendezték meg a következő alkalommal, Füred és Tihany térsége mintegy több ezer vendégéjszakától esett el – írja a Turizmus Online.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!