Szegedi Csanád miatt többen elhagyták a zsinagógát

2013. augusztus 09. 12:08

Szegedi Csanád Pat Robertson 700-as klubjában szerepelt.

2013. augusztus 09. 12:08

Szegedi Csanád Pat Robertson 700-as klub című műsorában vallott családjáról, holokausztról, Izraelről, identitásválságáról és arról, hogy sokan kimentek a zsinagógából, amikor ő megjelent.

Ez egy újjászületés. Még mindig tartanak a változások az életemben. Rá kellett jönnöm, hogy az értékrend, amit harminc éves koromig a magaménak vallottam, téves” – mondta Szegedi a műsorban.

Összesen 365 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Andre1bp
2014. április 20. 10:17
Az egész Jobbik ilyenekből áll. Csak a pénz és a hatalom miatt politizálnak, semmi közük a hazaszeretethez. Csalók, akik szélsőjobboldali politikát folytatnak a válságot kihasználva szavazatokért. Vajon rózsadombi Elődke komolyan gondolja, amikor el alarja számoltatni azokat, akik a rendszerváltáskor rablásból, csalással gazdagodtak meg? Na és Budaházy? Egy egész iparágat holtak létre, hogy mégjobban meglopják a beetetett szavazóikat. Még jobbik taxi is van. A sok csicsás ajándékboltról nem is szólva. A Hanna Montana gépezett sem csinálja ilyen ügyesen (pedig ma már minden Hanna montanás).
Lorpo
2013. augusztus 31. 12:15
Döbbenet ez a riport.
vizesnyolcas
2013. augusztus 31. 12:15
A Szegedi Csanád jelenségben nincs semmi különös. Valószínűleg Heller Ágnes, Bauer Tamás, Paul Lendvai, Kertész Ákos, Konrád György, ... is véresszájú antiszemiták lennének, ha nem tudnák magukról, hogy zsidók.
müller
2013. augusztus 31. 12:14
Na de Pat Robertsonnal vállvetve küzdeni a kirekesztés és a gyűlölet ellen ??? Annyi gyűlölet egy Ku KLux Klán tisztújító gyűlésen sincs, mint amennyi abba a fasziba szorult.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!