Már pénteken bíróság elé áll a jobbikos szimpatizáns

2013. október 25. 11:07

Gyorsított eljárásban garázdaság miatt bíróság elé állítják azt a férfit, aki a Jobbik október 23-ai rendezvényén tenyérrel meglökte az al-Dzsazíra operatőrét.

2013. október 25. 11:07

Már pénteken bíróság elé áll az a férfi, aki a Jobbik október 23-i, Erzsébet téri rendezvényén többször megzavarta az al-Dzsazíra hírtelevízió élő adását, később egyszer legalább tenyérrel meglökte operatőrüket, majd támadólag ökölbe szorított kézzel lépett fel. Egy rendőrjárőr még a helyszínen elfogta és előállította.

A vádlott ellen jelenleg is folyik eljárás közösség elleni erőszak miatt, más bűncselekményekért pedig felfüggesztett börtönbüntetést kapott, aminek próbaideje még nem járt le.

Az őrizetbe vett férfi pénteken 13 órakor állítják gyorsított eljárásban a Pesti Központi Kerületi Bíróság elé garázdaság miatt, amiért akár három évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető.

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reeves
2013. október 26. 08:14
A vádlottnak jótanácsként ajánlanám hogy vigyen a tárgyalásra magával egy halál a magyarokra feliratú botot. Így garantált a felmentése Gázsijéknák is igy sikerült
Reeves
2013. október 26. 08:05
Érdekes, egy állítólagos mellbevágásért gyorsított eljárás, az ároktői gyilkos ci...k pedig házi őrizetben 4 év után Másnak nem furcsa a magyar igazságtalanságszolgáltatás? Egy bank kirakatának betörésével fenyegetőzés tejjojfenyegetés, az Intercity vasúti sin csavarjainak kiszedése meg gyerekcsíny? A 2 héttel ezelőtti 4-es billiádozós támadásnál a kick box bajnok 3 késszúrása csak súlyos testi sértés de az alpolgármester szándékos elütése emberölési kisérlet Logikusan akkor az a vállalkozó magyar volt így rá vonatkoznak a törvények ellentétben a nemhiábaszületettekkel
krisztoforo48
2013. október 26. 00:30
Vér folyt,8 napon túli sérülés volt?
kjkj945
2013. október 25. 20:15
És mikor lesz jogerős végzés???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!