Horváth Csaba, és a kitölthetetlen űr

2014. június 18. 10:31

Horváth Csabával az ellenzéki oldal egyetlen ismert, Budapest-politikával azonosítható arca lépett le, szóval a nagy kérdés, hogy kit húznak elő a kalapból.

2014. június 18. 10:31
Megalomán Mongúz

Eddig nem is túl izgalmas a sztori (nem is lesz az!). Újabb nextgen emeszpés tűnt el a süllyesztőben - az ellenzéki megújulási metodikát ismerve - pár hónapra. Csak úgykovácslászlósan. Visszajön majd ő is valahogy. Ami érdekes, hogy vele az ellenzéki oldal egyetlen ismert, Budapest-politikával azonosítható arca lépett le, szóval a nagy kérdés, hogy kit húznak elő a kalapból. Annyira nincs ugyanis senki fajsúlyos figura arrafelé, hogy amikor erről beszéltünk a Toronyházban, az "akkor ki?" kérdés után csak pislogtunk egymásra a mahagóni tárgyalóasztal körül. Piréz ugyan felvetette, hogy egy dobozba dobjuk be cetlire felírva a lehetséges alternatívákat, de ez se jött be. A doboz felbontása után hét üres cetlit találtunk, a nyolcadikra meg valaki faszt rajzolt. (Nekem egy pillanatra eszembe jutott Botka, de aztán beugrott, hogy ő Szeged, ami nem Budapest, viszont lassan komp jár át villamos jár át Hódmezővásárhelyről.)

Várhatóan hasonló lesz majd az őszi önki választások ellenzékre leadott szavazatainak megoszlása is.

(Konteo: Jávorbeni/Gordi és Gyuriferi azért golyózta ki Csabikát, hogy rákényszerítse az emeszpét egy még súlytalanabb "konszenzusos" jelölt előkaparására, aki aztán olyan megalázó vereséget szenved, hogy az emeszpé még tovább veszít a súlyából a dékával és az etizennéggyel szemben.)

Hogy miért lényegtelen mindez? Mert Tarlós ellen mindegy is, hogy ez a magát demokratikus ellenzéknek nevező valami kit is indít. Nem azért, mert Tarlós lett volna az elképzelhető főpolgármesterek legjobbika, hanem mert nincs kit. Pedig örülnénk neki. Hogy miért?

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2014. június 18. 16:05
Hát még egy ilyen nyálgörényt tényleg nehezen fognak találni! Lényeg, hogy az utód is tépesse a szemöldökét.
hátakkor
2014. június 18. 12:40
Sajnálom Nepper Csabát. Jól mutatott volna az "Együtt tették tönkre Budapestet" plakátokon Demszkijjel, Hagyóval.
individualista
2014. június 18. 12:20
" szóval a nagy kérdés, hogy kit húznak elő a kalapból" Mindegy. Ha nem a Demszkyt, a Hunvaldot vagy a Hagyót akkor csak jobbat választhatnak. Én a Tóth Józsefre tippelek.
Apáczai
2014. június 18. 10:55
Hahahahaha.... Kihúzták a hordót a fickó lába alól? Egyébként túl nagy falat lenne bármelyik antidemokratikus baloldalinak a jelenlegi városvezetést überelni. Azt a hatalmas csődtömeget, amit a balluiberális városvezetés 20 év alatt felhalmozott, a mostaniak 4 év alatt jórészt rendbetették, vagy elindították a megoldás útján. Ha csak a METRO építés körüli Demszky féle botrányhalmazt megemlítem, már az is éppen elég bizonyíték erre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!