Összefogás

2014. augusztus 11. 17:44

Velez Árpád kéréseinek teljesítését sok esetben károsnak tartottam, például nem hagytam, hogy az Egyenlítő túlzottan belemenjen a baloldal belharcaiba. Hosszas unszolásra segítettem az MSZP-nek egy Bajnait és Szigetvárit ütő blogot létrehozni.

2014. augusztus 11. 17:44
Németh Gábor

Velez Árpád kéréseinek teljesítését sok esetben károsnak tartottam, például nem hagytam, hogy az Egyenlítő túlzottan belemenjen a baloldal belharcaiba. Hosszas unszolásra segítettem az MSZP-nek egy Bajnait és Szigetvárit ütő blogot létrehozni. Veleznek dz tetszett, csak a lelkemre kötötte, hogy ne derüljön ki, hogy alpári stílusban valójában ő és az MSZP üti a volt miniszterelnököt és csapatát. Íme egy Velez-diktálta cikk, amihez sajnos én közvetítettem bloggert az MSZP-nek, ezzel védve az Egyenlítőt.

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!