Az élő fába is

2014. december 17. 11:41

Nem tudjuk, hogy voltunk meg eddig az Európa Tanács emberi jogi biztosának jelentése nélkül, de most végre itt van.

2014. december 17. 11:41
Sideburns

Fokozódó rasszizmus!!!

Nem fogjátok kitalálni: Muiznieks úr szerint megint fokozódott a rasszizmus és az előítéletesség. Annyiszor fokozódtak már ezek, hogy nem is tudjuk, hova tudnak még. A biztos »különösen kirívónak ítélte meg a cigányellenesség megnyilvánulásait, köztük a romák elleni erőszakos cselekedeteket és paramilitáris felvonulásokat.« Kár, hogy a pár évvel ezelőtti mondatokat kopipésztelte be a biztos. Mert hogy a Gárda már nem vonulgat az utcákon. Amikor meg vonult, akkor az Európa Tanács egyáltalán nem nyavalygott.

Hajléktalanok!!!!!

»A biztos aggodalmának adott hangot a közterületen való éjszakázást és a hevenyészett kunyhók építését tiltó szabályozások miatt, és felhívta a hatóságokat, hogy a túlzsúfolt és elavult szükségszállásokra tekintettel vizsgálja felül a szabályozást«. Muiznieks úr figyelmét sajnos elkerülték a tények. Például az, hogy Demszky utolsó ciklusa alatt 135 hajléktalan fagyott meg Budapesten, míg most ez a szám a 0 közelébe került. Nem csak az enyhe tél miatt, hanem azért, mert rengeteg új hajléktalan-férőhely jött létre, így már több a szálláskapacitás, mint amennyi a hajléktalan. Úgy látszik, az Európa Tanács számára a közterületen halálra fagyás joga fontosabb, mint az élet.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mystes
2014. december 17. 17:44
Várom, hogy Muižnieks mikor fog elkezdeni aggódni a szlovákiai, erdélyi, délvidéki magyarok emberi jogaiért. amíg ezt el nem kezdi, számomra hiteltelen.
tango47
2014. december 17. 15:25
Majdnem olyan objektív a jelentésük, mint az ATV adása.
catalina9
2014. december 17. 14:05
Úgy látszik, az Európa Tanács számára a közterületen halálra fagyás joga fontosabb, mint az élet.” Hát arról tudnak nyavalyogni a jogkalmárok és szabadságdílerek.
KannibálTatárÚr
2014. december 17. 13:07
Nils Muižnieks: (*1964 január 31) CIA és USA ágens, Európa ellenes szabotőr. Lett eredetű ember, az USA-ban született, az UC Berkeley-n és a Princeton University-n tanult. George Soros✡ szövetségese, Lettországban tevékenykedik kormányzati politikusként. A lett emberi jogok bizottságában is ténykedik, mely a Balti népek ellen tevékeny. Az Európai Bizottság tagja, itt az európai országok gyöngítésén és elbizonytalanításán fáradozik, és gyenge szabadkőműves-zsidó kormányok felállításán, a liberális globalizmus zászlóvivője. Különösen támogatja a multikulturalizmust (színesek bevándorlása fehér területekre), a "kisebbségi jogokat" (különös tekintettel a nemi perverziók terjesztésére), és az úgynevezett európai-ellenes "anti rasszizmust". Elnöke volt a "Rasszizmus és intolerancia ellenes európai bizotság"-nak. Kapcsolata van olyan zsidó többségű csoportokkal, mint az Amnesty International és a Human Rights Watch (emberi jogok figyelése). Muižnieks fanatikusan törekszik az európa nemzetek aláásására, kéz a kézben George Soros-sal ✡ és a CIA nevű zsidó irányította bűnszervezettel. Az európa demográfia rosszabbodása és az európaiak jogainak csökkentése szívügyei. A szabad szólás további elfojtására javasolt törvényeket, és az Arany Hajnal (Golden Dawn) nevű Görögországi szervezet elnyomását kísérli meg. Muižnieks-et először kellene Szibériába küldeni Európa felszabadításakor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!