Szijjártó nem gondolkodott semmin

2016. szeptember 15. 13:59

Vajon összekapcsolódik-e Szijjártó fejében a két dolog: a példátlan hangvételű beszólások sora és az, hogy az unióban egyetlen tagország sem volt hajlandó támogatni egy Orbán és Szijjártó számára láthatóan fontos ügyet, az orosz szankciókról való vitát?

2016. szeptember 15. 13:59
Hajdu Nóra

Itt azonban fel kell tenni fontos kérdéseket. Vajon összekapcsolódik-e Szijjártó fejében a két dolog: a példátlan hangvételű beszólások sora és az, hogy az unióban egyetlen tagország sem volt hajlandó támogatni egy Orbán és Szijjártó számára láthatóan fontos ügyet, az orosz szankciókról való vitát? Vajon hány további ilyen vagy hasonló esetben bizonyultak Szijjártó és furcsa előéletű diplomatái alkalmatlannak arra, hogy kivételesen esetleg nem a Fidesz és a családtagok, barátok és üzletfelek érdekeit, hanem a magyar nemzeti érdekeket a diplomácia módszereit alkalmazva szövetségépítéssel, befolyásos országok meghatározó beosztású vezetőivel baráti hangvételű konzultációk keretében jutassák érvényre? Vajon ki és főleg mikor válaszol ezekre a kérdésekre?

Az interjúnak a fent idézett »legszebb« részén túl van azonban egy legfontosabb része is, ez pedig a kvótanépszavazás valódi motívumáról való elszólás. Az újságírók kérdésére, kinek szól az a kampányszlogen, hogy »Üzenjük Brüsszelnek«, Szijjártó ismét lefegyverző őszinteséggel ismeri be, hogy az személyesen Jean-Claude Junckernek szól. Igen, miatta kell népszavazni Magyarországon. Ezért indult be az európai politikatörténetben valószínűleg példa nélküli propagandahadjárat, közpénzégetés, mozgósítás.

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2016. szeptember 16. 17:59
Mindeközben a magyar ellenzéki pártok és a ma már egyértelműen ötödik hadoszlopként működő „civil” szervezetek lesik a fejleményeket, mindent megtesznek a kormány, sőt az ország gyengítése érdekében, s mivel tudják, hogy a nép bizalmából nem kerülhetnek hatalomra, ezért szívesen megelégednének a remélt majdani gyarmati birodalom magyar helytartói tisztségeivel is." még emlékszem, mikor a látványlibsik aggódtak a Trianon nap miatt, aggódtak a szomszéd népek érzékenysége miatt, a kettős állampolgárság okán, aggódtak az IMF kirúgása miatt, aggódtak a Tescó különadója miatt, aggódtak Simor pénzéért, mindenért aggódnak, ami nem tetszik Soros elvtársnak.
catalina9
2016. szeptember 16. 17:54
nyöszörög a látványlibsi elvtársnő..
írmag
2016. szeptember 16. 09:07
Nórácska, kinek a seggét tetszik most nyalni?
balbako_
2016. szeptember 15. 19:58
Az orosz szankciókon Európa veszít milliárdokat - lassan százmilliárdokat - az USA nyer ugyanennyit. Orbánnak van esze egyedül ebben a csapatban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!