Újra jön a Felház

2016. szeptember 09. 10:26

Szeptember 23-án a Tüskecsarnokban gyűlnek össze a Felház ifjú keresztényei: többek között Orbán Gáspár is hitet tesz a Felház mellett.

2016. szeptember 09. 10:26

 

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Starlord
2017. február 02. 13:16
Melyik istenben? Hadd kérdezzem már meg, hogy szerintetek miféle igazságosság van abban, ha a bűnösök bűnéért egy bűntelen szenved? Soha nem jutott még eszedbe, hogy feltedd a kérdést, hogy mennyire igazságtalan az a világ, amelyben a bűnösök feloldozásáért az egyetlen bűntelent áldozzák fel?! Tudod egy igazságos világban nem kérnek és nem is fogadnak el bűntelen áldozatot a bűnösök bűneinek feloldozásáért, hogy miért? Mert az égbekiáltó igazságtalanság! Egy igazságos világban mindenki a saját bűnéért felel. Miért? Mert az úgy igazságos, ha a bűn elkövetője felel a saját bűnéért. Aki pedig elfogadja, hogy a bűntelen keresztáldozatával és embertelen szenvedésével a bűnösök bűnét meg lehet váltani, az a bibliai értelemben vett Barabást kiáltó zsidó. Barabás rabló volt és gyilkos, és mivel ti Barabás bűneit oldozzátok fel isten bűntelen fiának szenvedésével, így hát nem is maradt más, minthogy rablók és gyilkosok ülnek tort a világ felett. Isten soha nem áldozna fel egy bűntelent (pláne nem a fiát) rablógyilkosok és egyéb bűnök feloldozásáért, isten világában a bűnösöknek kell felelniük a bűneikért nem pedig egy bűntelennek. Hadd ne keljen már azt elhinni, hogy van egy amúgy mindenható JÓ Isten, aki mivel mindenható csak úgy is megbocsájthatná az emberiség "bűnét", de nem, ő csak akkor bocsájt meg, ha az ő egyetlen mindenkit szerető bűntelen fiát vérben úszva felszegelik egy fára?! Aham... A monoteizmus nem vallás hanem betegség, elmebetegség...
Starlord
2017. február 02. 13:16
A mayák kivágták a szűz lányok szívét, mert azt hitték isten marhára örülni fog majd az emberáldozatnak és ennek fejében megbocsájtja majd bűneiket. El is tűnt a maya civilizáció... :D "Mi" keresztények azt hisszük, ha vérben úszva felszegelik egy fára isten fiát majd egy lándzsával szíven szúrják, ennek fejében isten majd megbocsájtja bűneinket... Csak nehogy mi is úgy járjunk mint a mayák...
atila68
2016. december 26. 11:48
Mert otthon is diktatúra van.
atila68
2016. december 26. 11:48
Tanulj meg magyarul.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!