Szavazz kedvenc Nők Lapja Hősödre és nyerj!

2016. október 13. 20:58

Finisébe érkezett a Nők Lapja Hősei pályázat: a második és a harmadik helyről a szavazók döntenek!

2016. október 13. 20:58

A Nők Lapja múlt év őszén hirdette meg pályázatát. A Nők Lapja Hőse címet olyan személy érdemelheti ki,  aki önzetlen cselekedeteivel egy közösség javát szolgálja, méghozzá felkérés vagy megbízás nélkül, önként.

A Nők Lapja végül tizenegy olyan hétköznapi embert mutatott be, akik erőt, energiát, időt nem kímélve egy jó ügy mellé álltak. Nagyon komoly pályázatok, fontos ügyek kerültek a szerkesztőség elé, közülük végül két (megosztott) első helyezettet a lap szerkesztői és főszerkesztője választott ki.

A második és a harmadik helyeket viszont az olvasók szavazatai alapján nyerhetik el a pályázók. Szavazni nemcsak a jelöltek miatt érdemes: a voksolók között 25 db ötezer forint értékű vásárlási utalványt sorsolnak ki, a fődíj pedig egy ötvenezer forint értékű utalvány és egy egyéves Nők Lapja magazin előfizetés.

További részletek itt.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!