Toroczkai: Szombaton zászlót bonthat a Mi Hazánk Mozgalom

2018. június 22. 09:00

Szombaton bonthat zászlót Toroczkai László mozgalma. A volt jobbikos alelnök elképzelhetőnek tartja, hogy a szervezet kellő támogatás birtokában pártként folytassa működését.

2018. június 22. 09:00

Szombaton zászlót bonthat a Mi Hazánk Mozgalom, és ha lesz „kellő akarat és támogatás”, akkor bejelentik programpontjaikat és politikai pártként folytatják – mondta Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere, a mozgalom alapítója pénteken az M1 aktuális csatornán.

A korábbi Jobbik-alelnök – akit június elején kizártak a pártból – azt mondta, gyorsabban alakulnak az események, mint amire számítottak, és akár egy éven belül vagy még hamarabb erősebbé válhatnak, mint a Jobbik. A mozgalom elmondása szerint a társadalmat érintő problémákra akar rávilágítani, például a bankok ügyére, a devizahitelesek problémáira, Trianonra, az Európai Unióra, a be- és kivándorlásra.

Toroczkai László szólt arról is, hogy az utóbbi hetekben, hónapokban olyan információk kerültek a birtokukba, amelyek szerint a „nemzetünkkel szembeni árulás is felmerülhet a Jobbikot irányító személyek kapcsán”.

Radnai Lászlóról, a Jobbik kommunikációs igazgatójáról kezdetben semmit sem tudtak, csak azt vették észre, hogy ott ül az elnökségi üléseken. Aztán a sajtóból tudták meg, hogy a „letelepedésikötvény-biznisz” egyik legnagyobb haszonélvezőjének, egy külföldi üzletembernek az egyik legfontosabb üzleti partnere, valamint információik szerint az 1990-es években vezető tisztségviselő volt a kommunista titkosszolgálat egyik közismert fedőszervezetében – hozott példát Toroczkai László. Közölte: megpróbálják kikérni az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárától azokat az iratokat, amelyek bizonyíthatják ezeket a híreket.

(MTI)

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyalogfarok
2018. június 22. 13:38
Toroczkai-Toth Laszloval volt alkalmam szemelyesen is beszelgetni....meglehetosen buta ember. ha szocko lenne. o lenne a mokus ors titkara. vagy a falu parttitkara. mindegy csak ott elol... mint Mussolini annak idejen.
Gyalogfarok
2018. június 22. 12:44
biztosan tudni akarjatok. hogy mi jar Toroczkai fejeben.... hat elmondom. "vona elbaszta a jobbikot. elindult kozepre. mert hatalmat akar. nekem nem kell hatalom. engem az a parszazezer radikalis, turulos, arpad savos felbolond a szavazataival hatalomban tart. annyi mindig akad ebben az orszagban. jo itt nekem ellenzekben. meglesz a penzem igy is. a hatalomert meg verekedjen. aki meg tudja fizetni a draga tanacsadokat. majd az enyemeknek dobok egy-egy ciganybunozest meg zsidozast..." ne higyjetek, hogy barmifele hazafias elkotelezodesbol csinalja. hanem... penzert. az egyetlen nemzeti ero a fidesz. minden ami azon tul van. tragediaba kormanyozna az orszagot. ha hatalomba kerulne... emesszetek egy picit a dolgot.
George Soros 2.0
2018. június 22. 12:42
Hagyjunk nekik esélyt, hogy egy vállalható ellenzék legyenek. Magyarország jobb ellenzéket érdemel!
communistmandiner
2018. június 22. 12:31
Egyszer volt Budán kutyavásár...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!