Kedves Barátom!

2019. október 24. 08:34

Az elmúlt néhány hét megmutatta, hogy a rendszer gyenge pontja a kulcsfigurák mérhetetlen harácsolása.

2019. október 24. 08:34
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos

„Túl vagyunk az önkormányzati választásokon, és van okunk az örömre. Azt is látnunk kell ugyanakkor, hogy minden elért eredmény ellenére nem terítettek elénk vörös szőnyeget a 2022-es parlamenti győzelem felé, az Orbán-rezsim leváltásához még rengeteg munkára lesz szükség.

A korrupciós ügyek, amelyeknek feltárásán én és kis csapatom régóta dolgozunk, elértek egy szintre, mikor már gátszakadással fenyegetnek. Illetve fenyegetnének, ha az emberek többsége, különösen a vidéki Magyarországon értesülne ezekről. Borkai Zsolt szexbotrányáról például a megyei lapban egyetlen sort sem írtak, ahogy Szolnok megyében is csak kevesekhez jutott el Boldog István viselt dolgainak híre.

A feltáró munkát én továbbra is folytatni fogom, engem ezért fizet az Országgyűlés, vagyis a magyar nemzet. Ahhoz azonban, hogy a valódi híreket el tudjuk juttatni az emberekhez, pénz kell: Facebook-hirdetésekre, reklámokra vagy adott esetben saját újságokra van szükség. Mögöttünk nincsenek állami milliárdok, mi csak a jóakaratú emberekre számíthatunk.

Létrehoztam egy alapítványt, amelynek célja kifejezetten a korrupció és a propaganda elleni harc, a valódi hírek és az építő viták támogatása. Kérem, ha teheti, támogassa a munkánkat!”

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orion
2019. október 25. 09:02
Barátod neked a harapós ló f@sza!
kitiltott
2019. október 24. 22:08
Ezek a mocskok tényleg polgárháborút akarnak hogy ennek a provokatőr baromnak is szakadt volna az anyjába a feje
kitiltott
2019. október 24. 22:07
Ezek a mocskok tényleg polgárháborút akarnak hogy ennek a provokatőr baromnak is szakadt volna az anyjába a feje
noge
2019. október 24. 21:26
A lónak a f@szát, Ákos!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!