Semjén különleges gazdasági övezeteket javasol

2020. május 13. 11:01

A települési önkormányzat egyes feladat- és hatásköreit a jövőben a megyei önkormányzat veszi át.

2020. május 13. 11:01

A Semjén Zsolt által jegyzett új törvényjavaslat kimondja: a legalább 5 milliárd forint teljes költségigényű, munkahely-teremtő és -megtartó beruházások helyszínét és közvetlen környezetét nyilvánítják különleges gazdasági övezetté – írta meg az atv.hu. A különleges gazdasági övezetben a települési önkormányzat egyes feladat- és hatásköreit a jövőben a megyei önkormányzat veszi át.

Éjszaka törvényjavaslatot nyújtott be Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a különleges gazdasági övezetekről is. A szabályozással a cél Magyarország kiemelt gazdasági jelentőséggel bíró térségei gazdasági fejlődésének előmozdítása, a meglévő munkahelyek megőrzése és új munkahelyek létesítése olyan elkülönített területek létrehozásával, amelyek kedvező körülményeket teremtenek a gazdasági tevékenység folytatására – tartalmazza a javaslat indoklása.

Az ilyen tevékenységből származó gazdasági eredmények az eddigiekhez képest nagyobb körben teszik majd lehetővé a térségben élő lakosság életminőségének javítását – teszik hozzá.

 (atv.hu)

 

Összesen 226 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2020. május 13. 20:02
A KDNP akkor javasol valamit, ha az a Fidesz számára is már túl ciki és kényes.
balbako_
2020. május 13. 19:46
Helyes!
zsoltkom2
2020. május 13. 17:34
Erre jó a keresztény ( esetleg általánosan/ egyetemesen )... ilyen szar alak Semjénre. (tisztelet a kivételnek). És így képviselik Jézust!! Nem is lehet mérni a népe támogatását, de akkora a szája, mint a csalárdsága/ jellemtelensége... szégyentelenül nagy. Ez akar az erdélyieknek autonómiát? Hát szégyene az erdélyieknek is, ahogy itt belemar az ellenzéki magyarokba! Plagizáló kis bráner és ugyanilyen alapú teológus. Szörnyen rosszul mehet Istennek, hogy egy ilyen emberre szüksége van... tudva Semjén nézetéről, hogy az egyház nem egy emberbaráti egyesület. Hogy, miért nem lett belőle valami püspök Afrikában? Ott egészen más szemléletű lett volna, az éghajlat is megsoványította volna és ráadásul ingyen lőhetett volna impalát. A rusnya/ Orbánt csodáló/ kétes nemiségű ábrázatjával nem kellene folyamatosan szembesülni. Kedves Fidesz 2/3, legalább ebben legyetek megértőek/ emberségesek és ne szavazzátok be ezt a kretént legközelebb. Szabályszerű vegzálás a léte a férfi társadalomnak.
BőröndÖdön
2020. május 13. 15:55
Idióta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!