Szamarát vitte teszteltetni egy férfi Szlovákiában

2020. november 07. 22:51

Abszurd jelenetek zajlottak le az országos tesztelés során Szlovákiában.

2020. november 07. 22:51
null

Érdekes jeleneteknek lehettek szemtanúi a szlovák híreket követők. Az országos koronavírus-tesztelés meglepő fordulatokat hozott Szlovákia-szerte. Egy férfi szombat délután Szenicában, Nyugat-Szlovákiában például a szamarával együtt járult az egyik mintavételi ponthoz – derül ki az Új Szó felvidéki magyar hírportálról. A férfi állítása szerint azért vitte magával a szamarat, hogy őt is kivizsgálják a hatóságok – aggódott az állat egészségéért. A négylábú kísérőt végül nem vizsgálták ki. A helyi tesztelők tájékoztatták a férfit, hogy sajnos ők nem végezhetik el pajtása tesztelését.

Fotó: Szlovák rendőrség

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kup Lung
2020. november 08. 18:50
Gondolta hátha jó a tesz szamárköhögésre is. A tünetek bizony nagyon is hasonlóak.
cutcopy
2020. november 08. 12:51
Hátrányos megkülönböztetés állat és ember között..
duzur
2020. november 08. 12:22
Ez sajnos nem vicces. Rengeteg nercet kellett már "kiiktatni" a járvány miatt és valahol már egy kutya is megdöglött e vírusban. Más nem is hiányzik, mint, hogy a baráti kutyusok is fertözök és fertözöttek legyenek ! Lehet sajnos a bajt is fokozni. :-(
Tiszafa
2020. november 08. 11:45
Hát biztosan aggódott a kedveséért...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!