Orbán Viktor: Bízunk a hit és az összefogás mindent legyőző erejében

2020. december 10. 12:05

A miniszterelnök levélben köszöntötte hanuka alkalmából a magyar zsidó közösség tagjait.

2020. december 10. 12:05
null

Levélben köszöntötte Orbán Viktor miniszterelnök hanuka alkalmából a magyar zsidó közösség tagjait, írásában a járványügyi helyzet ellenére meghitt ünneplést kívánt nekik – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

„A nyolc napon át égő gyertyák fényének ünnepe mindig is a reményt jelképezte a reménytelenségben, a csoda létjogosultságát a nehézségek idején. Egy ilyen embert próbáló időszakban pedig mindennél nagyobb szükségünk van arra, hogy bízzunk a hit és az összefogás mindent legyőző erejében”  – fogalmazott a kormányfő.

A levelet idén is a hazai zsidó szervezetek vezetőinek kézbesítették – tájékoztatott Havasi Bertalan.

(MTI)

Címlapkép: Facebook

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dakotasámán
2020. december 10. 14:08
"Levélben köszöntötte Orbán Viktor miniszterelnök hanuka alkalmából a magyar zsidó közösség tagjait," újabb fordulat. az ereszténység után az izraelita lesz az államvallás, hátha a képviselői nem menekülnek eresz csatornán.
flesh ripper
2020. december 10. 13:54
Hajrá, Viktor! A magyarok veled vannak!
Bokros Birka
2020. december 10. 12:50
Először hamuka, aztán jöhet a hanuka!
Hétszűnyű Kapanyányi Monyók
2020. december 10. 12:42
Csak az orbánizmus ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!