Havas: én vagyok az utolsó MDF-s (VIDEÓ)

2021. március 17. 17:38

A tanárúr az előválasztáson résztvevők esélyeit latolgatja a Nemzeti Tévé műsorában.

2021. március 17. 17:38
null

Dobrev Klára 28%, Jakab Péter 27%, Karácsony Gergely 22% – szólnak az adatok az előválasztás esélyes miniszterelnök-jelöltjeinek támogatottságáról. 

Havas Henrik szerint a Fidesz arra játszik, miszerint a kiábrándult jobboldali szavazók semmiképp sem fognak DK-s jelöltre szavazni, pláne nem egy „Gyurcsány Ferencnének nevezett, ám Dobrev Klára nevű hölgyre”. Havas azt impilkálja, hogy a most kijövő közvélemény-kutatások torz képet rajzolnak az ellenzéki összefogás belső erőviszonyairól. 

„Sokat nem tudunk róla, mármint a képességeiről azon kívül, hogy szépen mosolyog” – állítja a főpolgármesterről Havas Henrik. „Gyurcsányról ezzel szemben nagyon sokat tudunk, pláne, ha hozzám hasonlóan olvassák a Magyar Nemzetet is a Mandinert” – hozta szóba lapunkat Havas Henrik ezen a héten is. Végül Jakab Péter kapcsán, miután tisztázza, hogy ő sosem volt Jobbikos, magát a Fülöp-szigeteken állomásozó japán katonához hasonlítja, aki már a háború után jó idővel is még mindig vívja a maga háborúját.

– mondja a magát újabban valódi nemzeti kereszténynek tartó újságíró, aki magát Rétvári Bencével szemben tartja igazi konzervatívnak, aki vele szemben szerinte „felcsinált” keresztény, mely alatt azt érti, hogy műanyagból van. Szerinte a Fidesz egyetlen igazi gondja Jakab Péterrel van, akin nem találnak fogást. 

Az általa felvázolt problémát tehát azzal lehetne feloldani, ha ő maga lenne a miniszterelnök jelölt. „Keresztény? Igen. Volt munkásőr? Nem. Én ugyan nem ministráltam, de a fater ministrált helyettem is” – mondta meg ezen a héten is a frankót Havas Henrik. 

A felvételt itt nézheti meg: 

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. április 07. 07:55
TANÁRÚRBAZZDMEG! TE VAGY A LEGUTOLSÓ UTOLSÓ!
Welszibard
2021. március 18. 13:38
Annyira volt ő "MDF"-es hogy évekig mocskolta a jobboldalt a Farkasházi féle "Heti Hetesben" Ezt nem fogja tudni soha lemosni magáról, akármit is mond.
Welszibard
2021. március 18. 13:36
Annyira volt ő "MDF"-es hogy évekig mocskolta a jobboldalt a Farkasházi féle "Heti Hetesben" Ezt nem fogja soha lemosni magáról, akármit is mond.
Bradanek
2021. március 18. 11:52
Igaza van Havasnak, tényleg utolsó, de nem MDF-es, hanem egy utolsó senki!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!