Orbán Viktor nézettségi rekordot döntött

2021. augusztus 11. 07:20

Addig az egyik miniszterelnök-jelölt tojásos lecsót készített, a másik pedig Facebookon siránkozott.

2021. augusztus 11. 07:20
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt

„Amíg a magyar miniszterelnök Tucker Carlsonnak adott interjúját több millióan látták, addig az egyik miniszterelnök-jelölt tojásos lecsót készített, a másik pedig Facebookon siránkozott, ahogy szokta. 

Azért érezzük a különbséget, ugye?

Erről van szó!”

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2021. augusztus 11. 10:07
Ő már sok mindent megdöntött, nemcsak nézettségi rekordot. Na, de kit érdekel?
jánosbácsi
2021. augusztus 11. 09:27
Ide figyelj te mocskos állat zsótika. Azért nézték meg ilyen sokan, mert az egész világ azon röhög, hogy nem Orbán mellett, hanem Orbán ellen beszélt ez a majom. Ráadásul ezt nagyon sok pénzért tette. Zsótika te barom állat én fele ennyi pénzért ollan beszédet mondtam volna, hogy a pofátokról lesült volna a bőr. Hogy miket is mondott ez féleszű . "Úgy gondolom, hogy ha fel akarjuk ismerni, hogy mi történik, akkor először is fel kell ismernünk, hogy amit ránk kényszerítenek, az nem liberalizmus, mint ahogy ők állítják. Ez illiberalizmus. Ez a liberalizmus ellentéte. Ez egy totalitárius elképzelés, hogy mindenki ugyanúgy viselkedik, és mindenki engedelmeskedik. Ez az ellentéte a felvilágosult liberalizmusnak, amely az én politikám és világnézetem alapját képezi.”
olajfa1
2021. augusztus 11. 09:24
Orbán Viktornak nem kell semmi rendkívülit csinálnia! és mégis nézettségi csúcsot dönt! A libsibolsik meg hiába mutogatják a seggüket meg az homlokukra műtött péniszüket... senki sem kíváncsi rájuk!
lazio154
2021. augusztus 11. 08:42
Azt olvastam, nincs 1 éve, hogy Viktor a lecsóját melegitette mikor csörgött a telefonja. Ott az Usa. elnöke jelentett neki. Szóba került a betöltetlen Washingtoni nagyköveti poszt is, mert hiányában nehéz neki világpolitikai döntést hozni. Trumpnak kissé rosszul esett, hogy az már 3 napja betöltetlen. Csupán ez ügyben hívta... van aki elhíszi? Ja nem is ez a lényeg- inkább az, hogy más is lecsózik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!