Ezért törölte a 168.hu a „DK: Soros György áll Márki-Zay mögött” című cikkét

2021. október 16. 15:34

Kitették, majd törölték a 168 óra online felületén azt a cikket, miszerint Gyurcsány szerint Soros állt volna Márki-Zay mögé. A lap most közleményben kért elnézést.

2021. október 16. 15:34
null

„Bár a cikk készítésekor a tudomásunkra jutott információt két független forrásból is megerősíttettük, a cikk megjelenését követően azonban az érintettek hitelt érdemlően cáfolták a megjelentetett információt. Ennek fényében a cikk közlését haladéktalanul felfüggesztettük. Az érintettektől és olvasóinktól elnézést kérünk” – áll a lap által délután kiadott „szolgálati közleményben” melyhez a Facebookon Gyurcsány Ferenc személyes profiljával is kommentet fűzött. 

A lap sem a két „független forrást”, nem nevezi meg, sem azokat, akiknek cáfolata meggyőzte őket a cikk törléséről.

Fotó: FABRICE COFFRINI / AFP

Összesen 168 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pilwax
2021. október 18. 09:16
A Manidnernek csuklóból le kellett volna mentenie a 168 cikket, majd itt a saját olvasótábor örömére közkinccsé tenni.
Gonella
2021. október 17. 11:50
valaki elszólta magát és igazat mondott, de aztán magukba néztek és láták, hogy ilyen nem fordulhat elő, és ismét maguk arcát mutatták, helyre állott a világ rendje, hazudnak éjjel, nappal tovább csipcsirip így megyen ez
Hont András Márki Zay Péterről
2021. október 17. 09:05
Hont András: Márki Zay Péter zavarba hozta a Fideszt. Márki Zay Péter esetleges győzelme azt jelenti, hogy amit a Fidesz 2 év alatt kitalált AZ MIND KUKA! 1, az előválasztás színjáték, KUKA 2, Gyurcsány show, KUKA 3, migráció, KUKA 4 szivárványos BP vs narancs vidék, KUKA MINDEN KUKA MINDEN KUKA MINDEN KUKA MINDEN KUKA
Biivisz
2021. október 17. 07:38
Érdekes történet. Azért ilyet eddig nem hallottam, hogy egy médium nem bírósági végzés hatására vonja vissza az állításait. Nyilván megfenyegették őket, és nem perrel, hanem valami egyértelműbb kimenetelűvel. Ez viszont elég hátborzongató.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!