Magyarország válasza arra, hogy nem kapott meghívást Biden demokráciacsúcsára

2021. december 18. 23:07

Magyarországot azért nem hívták meg, mert a liberális elit elutasítja Orbán „illiberalizmusát”.

2021. december 18. 23:07
null
Bradley Devlin

„Korábban írtam a Biden-adminisztráció demokráciacsúcsáról, és arról, hogy a globális elitünk a liberalizmust összetéveszti a demokráciával. Arról is írtam, hogy ezt tökéletesen bizonyítja, mely országok szerepelnek a demokráciacsúcs meghívottjai között, valamint az, hogy Magyarország nem kapott meghívást. Úgy érveltem, hogy Magyarországot csak azért nem hívták meg, mert a liberális elit Amerikában és Európában elutasítják az Orbán Viktor által képviselt »illiberális demokráciát«.

A cikk írása közben felvettem a kapcsolatot Orbán Balázzsal, hogy megkérdezzem erről az ügyről. Sajnos válaszait nem kaptam meg a publikálás előtt. Azonban ma reggel arra ébredtem, hogy részletesen válaszolt emailben a feltett kérdéseimre. Úgy gondoltam a korábbi írásom módosítása helyett inkább új bejegyzést teszek közzé Orbán Balázs válaszaival. 

Először is arra voltam kíváncsi, mire gondol a magyar kormányfő, amikor »illiberális demokráciáról« beszél, és mit értenek félre a liberálisok ezzel kapcsolatban. »A lényeg az, hogy mi abban hiszünk, hogy a haza mindennél fontosabb, és a hazaszeretet nélkül nincs egészséges érzelmi világ. Ezért minden ötletünk és elgondolásunk alapja a nemzeti érdek, ideológiától függetlenül. Orbán Viktor miniszterelnök mindig is szabadságharcos volt. Harcolt  kommunizmus ellen a rendszerváltás előtt, most pedig a woke eltörléskultúra ellen küzd. Szembeszáll a baloldal összes, szabadságunkat korlátozni igyekvő törekvésével. Ettől igazán demokrata ő, nem pedig attól, hogy támogatja-e a liberalizmust, avagy sem« – fogalmazott.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pragmatika
2021. december 19. 17:23
Magyarország nem kapott meghívást Biden "demokráciacsúcsára" ? Ez jelzi, hogy jó irányba haladunk. Igazság szerint gáz is lett volna ott megjelennünk.
koronaszepe
2021. december 19. 11:27
Azt a viccet ismeritek, hogy a KISZ-titkár meg a KGB-s harcol a kommunisták ellen? https://mandiner.hu/attachment/0208/207950_orban_putyin.jpg
tgely
2021. december 19. 10:14
"Democracy," he said, "is about doing what the people want you to do. Liberalism is about doing what the liberals want to do." Velős.
formaegy
2021. december 19. 09:32
Ugye milyen érdekes, hogy mi magasról leszarjuk a terrorista USA állam elmeroggyant Biden agymenéseit, és arra vagyunk büszkék, hogy nem szerepelünk egy ilyen mocskos tömeggyilkos listáján, miközben érdekes mód az USA egyfolytában ezzel a kis országgal foglalkozik, már levegőt sem tudnak venni M.o. nélkül. Mégis olyan fontos M.o. véleménye? Ha nem akkor mi a francot foglalkoznak velünk? Ja, hogy a magyar hazaáruló csürhének szüksége van a gyilkos USA beavatkozása is a választásokba? Nem bíznak a ballibes gyilkos nyugatban? Pedig a Hitler vezetésével megalakult német náci kormány eszközei ismertek. Vergődjetek. A veszett kutyák hamar kimulnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!