Lázár János Ukrajna lerohanását orosz agressziónak tartja (videó)

2022. március 27. 13:34

Szerinte Zelenszkij nyugodt lehet, Magyarország minden uniós szankciót meg fog szavazni.

2022. március 27. 13:34
null

Az orosz hadsereg agressziójáról, a mindenkit kétségbeejtő orosz brutalitásról is beszélt Lázár János a földeáki fórumon szombat délután, ahova a hvg.hu is elkísérte. A kampányrendezvény után egy videóinterjút készített vele a lap. Ebből többek között kiderül, hogy nincsenek országos politikai ambíciói, ő már volt minden, ahogy fogalmazott. Kijelentette, feles többséggel is lehet erősíteni, hogy a gazdasági szereplők jelentős része a nemzeti önállóság mellett álljon.

Úgy véli, erős a függőség az oroszoktól gázügyben, de ez 32 éve így van egész Európában és senki nem tett soha semmit ellene. A háború nagyon megrendítő, együttérez az ukránokkal, de egy magyar politikusnak a magyar érdeket kell néznie. Putyinról elmondta, agressziónak tartja, hogy lerohantak egy országot, miközben számos kérdést meg lehetett volna beszélni tárgyalások útján is. Rögzítette, ki kell maradnia Magyarországnak a háborúból.

Zelenszkij Orbánnak üzenős beszédéről azt gondolja, túlzás, amit állít, normális párbeszédre van szükség. Majd azt mondta, az ukrán elnök nyugodt lehet, Magyarország minden uniós és NATO-szankciót meg fog szavazni.

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Egyelőre
2022. március 27. 21:20
Lázár nézzen át a másik oldalra is: http://poorworld.net/Ukraine/Ukraine6.htm?fbclid=IwAR2eT6kchskdXevMg-xoT-15Uq2xo8mVwmJp8NVwTxz0AGPDXtYmEBM6xEk
szürkeSzarvas
2022. március 27. 17:26
A Lézer tultolja az atlantista húlye dumát-amint a Németh Geza bácsi- (aki jelentékeny besúgo is volt ellenzéki pap léttére)-meggondolatlan gyermeke -akinek a "terdre csuhásokat" is köszönhetjük..
Dezsőke
2022. március 27. 17:23
HOGY MIT SZERETNÉNK? "Jogosultsága", esélye az ország vezetésére, a béke fenntartására, különösen a mai háborús helyzetben, csak az Orbán kormánynak van. Az emberek bizalma a kormány iránt változatlan. A baloldal kiszámíthatatlan, naponta változó állásfoglalásai veszélyeztetik a békét és biztonságunkat. Átgondolatlan lépéseik, különösen Márki-Zay Péter zavaros, feltételek nélküli "kapcsolatai" kötődései" és szavai és döntései miatt vissza nem fordítható ideológiai, szellemi, részben pedig sajátos fizikai "gyarmattá" válnánk. Ezt nem akarhatjuk! Nem hagyhatjuk magunkat sem ismeretlen távoli érdekektől, sem Gyurcsány Ferenctől, sem Márki-Zay Pétertől megvezettetni. Továbbra is nyugalomban, békében szeretnénk élni!
Alex Jones
2022. március 27. 16:46
Hány dollárt fizettek neked sasorrú, hogy ezt mondd? Mert abba bele sem merek gondolni, hogy ingyen vagy ekkora barom!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!