Nem lehet elég korán elkezdeni – az Alapjogokért Központ szemléje

2022. április 20. 12:30

Az Alapjogokért Központ szemléje a politikailag korrekt hírekről.

2022. április 20. 12:30
null
Alapjogokért Központ
Alapjogokért Központ

Az Alapjogokért Központ szemléje

„Hűséges olvasóink jól tudják már, hogy az az angolszász börtönökben az „átalakulás” szinte természetes dolog. Nőből férfi, férfiból nő, ahogy éppen tetszik. A skót börtönőrök viszont kifogták az eddigi legabszurdabb rabot, aki csecsemőnek képzeli magát.

A progresszívek szerint nem lehet elég korán elkezdeni a gender és az elfogadás oktatását. Ennek fényében egy Los Angeles-i genferfliud tanár már ovisoknak is tanítja az LMBTQ-dogmákat. Azonban még ezen is túlmegy egy másik tanár, aki emellett még boszorkánynak is tartja magát.

Kimondani, hogy a biológiai nemek elsőbbséget élveznek, főbenjáró bűn a balliberálisok szemében. Ezzel szembesült egy amerikai ápolónő is, akit feljelentettek a társadalmi igazságosság harcosai. Azzal vádolják, hogy transzfób, miközben több mint tízéves pályafutása alatt a transznemű betegektől sosem kapott panaszt.

Egy brit színésztársulat lőtte lábon magát, mikor meghirdette a nagy „Családi Szex Show” előadását. A „darabban” a színészek meztelenül magyaráztak volna gyerekeknek a szexről, és már öt éves kortól ajánlották a megtekintést. A végeredmény rendőrségi feljelentés lett.

E heti PC-szemlénkben olvashatnak még a homoszexuális Doctor Whoról, az egyre burjánzó, diákok ellen elkövetett szexuális bűncselekményekről, valamint a Disney és DeSantis kormányzó párharcának legújabb fejezetéről.”

A teljes szemle itt olvasható

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!