„Ezek a gyerekek nem rasszisták, hanem büszke magyarok!”

2022. június 05. 09:47

Odaszólt a Vicsek Ferencnek a Megafon influencere.

2022. június 05. 09:47
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Vicsek Ferenc tévés újságíró arról írt közösségi oldalán a szombat esti Magyarország-Anglia mérkőzés kapcsán, hogy az MLSZ „rasszista fiatalkorúakkal töltötte meg a Puskás Arénát”.

Vicsek gondolatait a Megafon megmondóembere, Filep Dávid, a „Kopasz” azonban nem hagyta szó nélkül.

„Jelezném ennek a senkiházinak, hogy azért élhet békében Magyarországon, mert vannak olyan emberek (ezeket rasszistázza le ez a senki), akik vigyáznak a Hazára és tisztelik a nemzeti szimbólumainkat!” – kezdte bejegyzését a véleményvezér.

– hívta fel a figyelmet.

„Szép volt fiúk, szép volt srácok!” – zárta gondolatait Filep.

Kiskorú szurkolók előtt zajlott a magyar-angol meccs

Mint ismert, a Nemzetek Ligája A csoportjának első fordulójában Magyarország az angolokkal játszotta első mérkőzését. A meccset ugyan felnőtt közönség nélkül rendezték meg, de az MLSZ a szabályok adta lehetőséggel élve 14 év alatti gyerekeket hívott meg térítésmentesen a Puskás Arénába.

A fiatal szurkolók az angol válogatott tagjainak meccs előtti térdeléséről nyilvánították ki a véleményüket fütyüléssel és pfújolással a Puskás Arénában.

Ahogy azt portálunk is megírta, a magyar labdarúgó-válogatott győzelmet aratott a Nemzetek Ligája A csoportjának első fordulójában hazai pályán Anglia ellen. 

Összefoglalónkat a mérkőzésről ide kattintva olvashatja.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bölcsbagoly
2022. június 06. 20:32
Az olimpiákon vagy más világversenyeken már NB színeiben versenyeznek.
syphax
2022. június 05. 19:09
„Ezek a gyerekek nem rasszisták, hanem büszke magyarok!”--BIZONYÁM! LE VAGY MARADVA EGY-KÉT BROSÚRÁVAL VÉEF!!!!
Mikesi Károly
2022. június 05. 17:46
Mivel 1987/88-ban egy fél évig az Egyesült Királyságban éltem(tanultam), tudom, hogy volt egy olyan "igyekezetük" -, amelyik csakugyan "'némi bocsánatkérésnek", vagy legalább is kísérletnek nevezhető azért, hogy sokáig rabszolgatartó birodalom voltak, sőt, sok-sok gyarmatuk volt. Kávét, teát stb. vásárolhattunk, melynek csomagolásán a "fair trade" szöveg volt olvasható. Ez azt jelentette, hogy a termék 100 %-ig közvetlenül a termelőtől érkezeik, a nemzetközi multicégek hasznának kihagyásával. Ez különben ma is létezik. Nos, az ilyesmi tényleg tekinthető valamiféle bocsánatkérésnek, de a sporteseményeken való térdeplés csak pótcselekvés. Olcsó önmegnyugtatás. Ráadásul számunkra, akik magunk voltunk gyarmatok (a törököké, a Habsburg házé, a Szovjetunióé) csak provokáció. De hát - sajnos - ők nem ismerik a magyar történelmet.
koronaszepe
2022. június 05. 16:52
Mit beszél ez a szerencsétlen?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!