Putyin egyszerre öt tábornokot menesztett

2022. június 01. 18:45

A jelentések szerint Putyin mostanra már rég szerette volna bevenni Kijevet.

2022. június 01. 18:45
null

Vlagyimir Putyin orosz elnök öt tábornokot és egy rendőrségi ezredest bocsátott el az orosz katonai vezérkarból, a tisztogatást az Ukrajnában elszenvedett sorozatos kudarcok válthatták ki – adta hírül a Newsweek amerikai magazin az RBC moszkvai médiacsoport jelentésére hivatkozva.

A jelentések szerint Putyin mostanra már rég szerette volna bevenni Kijevet, és az sem tetszik neki, hogy

az oroszok sokszor nem tudnak mit kezdeni az ukránok heves ellenállásával. 

A hírek szerint az elbocsátottak között van Vaszilij Kukuskin rendőr vezérőrnagy, Alekszandr Laas vezérőrnagy, Andrej Lipilin vezérőrnagy, Alekszandr Udovenko és Jurij Insztankin vezérőrnagy.

Nyitókép: AFP

Összesen 179 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2022. június 02. 12:05
ELKÉPZELHETŐ, sőt valószínűsíthető, hogy PUTYIN tényleg menesztett tábornokokat a KEZDETI BÉNÁZÁSOK okán, s ez érthető is egyébiránt! AZ meg tény, hogy KIJEV bevételéért is megindultak az orosz erők, cs SZERVEZETLEN, értelmetlen próbálkozás volt, és mára rájöttek, hogy nem kell Kijev, mert minek?
zuriktodor
2022. június 02. 09:01
Az nem volt, hogy tombolt dühében?
darázs
2022. június 02. 07:56
.selé fucknews
Sany Xepi
2022. június 02. 06:57
Mind az öt elérte a korhatárt. Ezt Amerikában úgy írják az újságok nyugalomba vonult.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!