A szlovák belügyminisztérium még mindig Internet Explorert használ

2022. július 07. 11:18

Valószínűleg még nem értesültek róla, hogy megszűnt a Microsoft antik böngészője.

2022. július 07. 11:18
null

Az Új Szó számolt be róla, hogy a szlovák belügy továbbra is bizonyos ügyekhez az Internet Explorert használja, mivel azzal tudják engedélyeztetni csak egyes elektronikus beadványokat. 

A belügyminisztérium dolgozik a szolgáltatások módosításán, hogy azok működését ne korlátozzák a böngészők”

– közölték. 

A tájékoztatás szerint a módosítások azonban nem csak a végrendszereket érintik, hanem a tárca valamennyi elektronikus szolgálatában közös infrastrukturális elemeket is. A minisztériumok a helyzet megoldása érdekében már aktívan tárgyalnak egymással, azonban még nem tisztázott, mikor tudnak Pozsonyban felhagyni a megszűnt böngésző használatával. 

Mint ismert, június 15-től a Microsoft megszűntette az Internet Explorer támogatását és a böngészőt a Windows 10 legtöbb verziójából el is távolították. 

Forrás: Új Szó

Kiemelt kép: AFP/Alexander Pohl

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luisbathhelena
2022. július 07. 12:42
Az amcsi űrhajókon a közelmúltig IBM AT-256-os ősrégi gépeket használtak. Azért mert bizonyítottak, a legtöbb művelethez elegendő memóriával, minden gyerekbetegségüket kinőtték és halálprimitívek voltak-ergo kockázatmentesek. És ez itt a lényeg. Egy csilli villi új gép/új program mindig necces. Főleg az űrben. Az más kérdés h a szlovákoknak nem ez az indok.
ovander
2022. július 07. 12:15
Aki ma Internet Explorert használ, az masszívan ki van szolgáltatva a biztonság terén.
aaabbbccc
2022. július 07. 12:07
itthon is van ilyen pl bizonyos smartcard-oknal a kulcs megujitas ie11-el megy, massal nem
Lombi
2022. július 07. 12:06
Az explorer a legjobb böngésző. Letölteni egy másik böngészőt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!