19 980 Ft értékű egyéves Magyar Krónika előfizetést adunk ajándékba, ha ma fizet elő a Mandinerre! Adventi kalendárium – december 23.

2022. december 23. 06:48

2022. december 23. 06:48
null

Kuponkód: advent2022

Előfizetés.

A Magyar Krónika magazinról:

A jelenkori világ digitális zajában óriási szükségünk van arra, hogy egy kicsit elcsendesedhessünk, hogy elmélyedhessünk valamiben, hogy figyelmünket a valóban inspiráló történetekre irányítsuk. Ebben igyekszik az olvasók segítségére lenni a Magyar Krónika magazin.

A lap hely szelleme rovatában hónapról hónapra bejárjuk a Kárpát-medence különböző kisrégióit, hogy bemutathassuk a leginspirálóbb közösségteremtőinket, akik miatt tényleg jó – az adott helyen – helyben élni.

Sokszor felmerül, hogy lesz-e elég táj, lesz-e elég értékteremtő ember, hogy mindig valami új jusson a következő lapszámokba. Nem vagyunk nagy ország, jószerével mindnyájan ismerjük egymást, ha nem személyesen, hírből legalább. De minden lapszám tervezése bebizonyítja, hogy a jóból, az ihletadóból és a bemutatásra méltóból nem fogy ki Magyarország, ha száz évig készül a Magyar Krónika, akkor sem.

Meggyőződésünk, hogy ezekből az ország- és közösségépítőkből áll a mi Magyarországunk. Ez a mi életünk, a mi emlékeink, a mi jelenünk és jövőnk – aligha van szebb feladat, mint ezt, a jobbik énünket megmutatni.

A Krónika missziójának tekinti, hogy a Kárpát-medence világítótornyait releváns és időtálló módon mutassa be. A lokálpatriotizmusra épülő társadalmi törekvések ismertetése, az elhagyatottabb, nehezebb sorsú régiókba új életet lehelő újrakezdők felkarolása, művészeink kedves helyeinek megfestése, az újragondolt városi és vidéki lét vonzó arcainak megszólaltatása ezt a célkitűzést szolgálja.

Ez a Magyar Krónika: példaképek és inspiráló történetek megbízhatóan őszinte magazinja.

Kinyílt a Mandiner adventi kalendáriumának mai ablaka. Ha ezt az ajándékot szeretné megkapni, nincs más dolga, mint előfizetni a Mandinerre, egy évre, a megadott kuponkóddal. Érdemes figyelni, mert 23.59-kor zárul a napi ablak, s éjfélkor nyílik egy új. Az adott napi ajándékot akkor kaphatja meg, ha éjfélig előfizet!

Ajándékozzon Ön is Mandiner-előfizetést karácsonyra. Boldog karácsonyt kíván a Mandiner!

* Az ajánlatunk csak a 2022. december 1-24-e között online kuponkóddal (advent2022) megkötött, nyomtatott 12 hónapos előfizetésre vonatkozik.

* A Magyar Krónika ajándékutalványt a befizetést követően e-mailben 15 napon belül juttatjuk el előfizetőink részére.