Nem értem, hogy a magyarellenes intézkedések hogyan segítik a háborúban Ukrajnát

2023. január 19. 15:36

Felszólítjuk Ukrajna vezetőit, hogy azonnal vonják vissza a magyarellenes döntéseket!

2023. január 19. 15:36
null
Menczer Tamás
Menczer Tamás

„Nem pontosan értjük, hogy a magyarellenes döntések és intézkedések hogyan segítik az Oroszország ellen vívott háborúban Ukrajnát...

A magyarellenes döntések és cselekedetek természetesen elfogadhatatlanok, elítéljük azt, ami történt.

Az is fontos, hogy az elfogadhatatlan események eddig a Munkácsi kistérségben történtek, nem egész Kárpátalján, reméljük, hogy ilyen magyarellenes intézkedésekkel máshol nem kell szembesülnünk.

Felszólítjuk a helyi vezetőket, hogy azonnal fejezzék be a magyarokkal szembeni atrocitásokat!

Felszólítjuk Ukrajna országos vezetőit, hogy haladéktalanul tegyenek meg mindent a magyarellenes döntések visszavonásáért és a korábbi állapot helyreállításáért.

Elvárjuk az ukrán vezetőktől, tegyenek meg mindet azért, hogy a háború ellenére Kárpátalján meglévő stabilitást megőrizzék!

Ha Ukrajna az Európai Unió tagja akar lenni, akkor elfogadhatatlan egy nemzeti közösség folyamatos és szisztematikus zaklatása, jogfosztása.”

Nyitókép: MTI / Bruzák Noémi

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. január 22. 22:50
Érted te ezt geci menczer, mert még mindig ömlik a kaja, gyógyszer, ruha, üzemanyag, élelmiszer és a mai napig tömitek a zsidó porontyaikat, holott a hoholok magyarellenessége nem tegnap kezdődött, hanem 2014-ben, amikor a tetves nuland megcsinálta 5 milliárd dollárokért nekik a náci-zsidó vircsaftjukat. De ti novákostól, köpcös gecistól, ártópetitól a sunyi csicskáik vagytok, nem azt kell nézni mit hazudoztok, hanem azt, mit tesztek.
akiaki
2023. január 19. 19:36
a nácik sem értik
sorivo4
2023. január 19. 19:05
Ukrajna Kárpátaljával való bánásmódjával mutathatná meg azt, hogy mit szeretne, hogy a tőle elrabolt ukrán területekkel is történjen. És pontosan azt fogják kapni. Ha azokat vissza akarják kapni, akkor visszaadják Kárpátalját. Ha ragaszkodnak hozzá, akkor az oroszok is ragaszkodni fognak a megszerzett területeikhez. És ugyanúgy bánnak majd a rabolt területeken élő ukránokkal, mint az ukránok az ezeréves magyar Kárpátalja őshonos magyar lakosságával. Amint szeretnétek, hogy veletek bánjanak, azonképpen bánjatok ti is másokkal. Mert ugyanazt fogjátok kapni.
Gyugyesz
2023. január 19. 18:47
Ukrajna egy terrorállam. Amellett ősi orosz föld. Az ukrán egy szláv néprajzi csoport.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!