Amerikai lap: sok szülő örül, hogy a magyar kormány elfogadta az LMBTQ-propagandát az iskolákból kitiltó törvényt

2023. január 20. 09:25

A The American Conservative szerint az iskoláknak értéket és biztonságot kell közvetíteniük.

2023. január 20. 09:25
null

Rod Dreher, a The American Conservative szerzője arról ír véleménycikkében, hogy az amerikai iskolákban ma már nincs törekvés arra, hogy szabályokat, fegyelmet, viselkedést tanítsanak a diákoknak. Ez jórészt a társadalmi elvárásoknak köszönhető, de nem mindenki ért vele egyet. Rod Dreher a kínai iskolák példáját hozza fel, ahol a társadalmi védőháló és a hagyományok is érvényesülni tudnak. Szerinte Magyarországon is sok szülő küzd az internet destruktív kultúrájának hatásaival, mert a legtöbb gyerek ma már „amerikaivá” válik. Ez rámutat arra, milyen erős az amerikai kultúra, de ha valaki Magyarországra látogat, azt fogja megtapasztalni, milyen volt az Egyesült Államok 3-4 évtizede.

Sok szülő örült annak, amikor a magyar kormány 2021-ben elfogadta az LMBTQ-propagandát az iskolákból kitiltó törvényt”

– írja Rod Dreher, azzal folytatva gondolatmenetét, hogy ezek a szülők úgy tekintették: a kormány segít nekik, hogy saját értékeiket adhassák át a gyerekeiknek, nem pedig az USA, a woke ideológia vagy a nyugati kapitalisták látásmódját.

Nyitóképünk illusztráció. Forrás: Jaime Reina / AFP

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
florin
2023. január 22. 09:02
A globalista oldal (libernyákok, de áruló jobbosok is) politikája összeforrt a pedofíliával az szivárványszarral. Hajrá Viktor!
Belakiss
2023. január 20. 13:56
Igen, lehet, hogy 40 éve az Egyesült Államok úgy nézett ki, mint Magyarország. Pontosan 40nev a lemaradásunk az infrastruktúra fejlesztése terén.
palicsi
2023. január 20. 11:56
Valójában csak egy jelentéktelen, ám "anál" hangosabb kisebbség az akiknek ez nem tetszik!
Bell & Sebastian
2023. január 20. 10:36
A törvény csak egy eszköz a közgondolkodás befolyásolására, amiben benne van, az iskolának igenis van nevelő funkciója a tanító mellett. Kérdés az, mi az erősebb, az internet vagy média destruktív hatása, vagy a nem létező összefogás család, iskola és társadalom közt. A kínai taposómalom vagy versenyló képzés nem biztos, hogy járható út, pedig még a hatvanas években is azon jártunk, egy átlagos falusi gyerek jószeréven csak a vasárnapot töltötte otthon, abból is csak a délutánt, mivel a délelőttjét a templom foglalta le, tanítás szombaton is volt két műszakban, a maradék idejében a napköziben körmölte a leckét vagy ellenőrzött körülmények közt játszott, olvasott. Enni kapott rendesen és szünetben kitették a napra. Ezzel a módszerrel drasztikusan gyorsan felhúzták a magyar ifjúságot egy versenyképes szintre, aminek az előnyei mostanában porladnak szét. Hatvannyolcas lázadókat tenyésztünk, csak más a nevük: woke. Ha valaki nem tesz semmit az intézményesített anarchia ellen, annak az országa menthetetlenül szétesik. És ha ez a valódi cél, akkor minden rendben van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!