Amerikai lap: Míg a baloldal démonizálja Orbán Viktort, ő és a kormánya ténylegesen megvédi a nőket

2023. január 27. 07:54

Rod Dreher szerint az amerikai jobboldal a taktika és a stratégia terén is tanulhat a magyar miniszterelnöktől.

2023. január 27. 07:54
null

Rod Dreher a The American Conservative véleménycikkében az LMBTQ-jogokkal és a gender-identitással való visszaélésekről értekezett. Úgy véli, ezek a bűncselekmények azért történhetnek meg, mert

a baloldali politikusok kiállnak a hamis ideológiák mellett, miközben a jobboldaliak félnek állást foglalni.

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke képes nemet mondani, és álláspontját szilárdan tartja, mert tudja, hogy egy egész civilizáció a tét. Ezért az amerikai jobboldal a taktika és a stratégia terén is tanulhat tőle. A The American Conservative szerzője hangsúlyozta, hogy a magyarországi női börtönökben a fogvatartottaknak nem kell a woke rendszert kijátszó férfi transzneműek támadásaitól tartaniuk, miközben ez az amerikai és skóciai börtönökben már megszokottá vált. Míg a baloldal és a „tiszteletre méltó” jobboldal démonizálja Orbán Viktort, ő és kormánya ténylegesen megvédi a nőket.

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2023. január 27. 11:42
Éppen a "tényleges nő védelmet" gyűlölik a libbantak!... mert nem a libbant KORRUPT és RASSZISTA "NŐVÉDELMÜK"-et propagálhatják!...
-Zsolt-
2023. január 27. 11:35
Orbán kitartott udvari jenkije mindig rátapint a magyarokat leginkább aggasztó problémákra, mint pl. hova zárják börtönbe a transzokat Skóciában és az USA-ban. Ma is miközben kenyeret és sajtot vettem, épp ezen törtem a fejem.
Namond
2023. január 27. 11:35
Ismét Rod Dreher a The American Conservative-ben.
llnnhegyi
2023. január 27. 11:26
Futótűzként terjed dr miniszterelnök illiberális társadalom politikája az egész világon. No diktatúra,no háború,no libbcsikommcsi kormány, no genderista LMBTQ!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!