Kellékminiszter és Pegazus

2023. február 22. 06:16

Varga Judit a Fidesz alacsonyan képzett, szélsőjobboldali tömegeinek mondja fel a paneleket.

2023. február 22. 06:16
null
Batka Zoltán

„Mindenkinek jobb, hogy Varga Judit nem ment el az Európai Parlament Pegazus-bizottságával találkozni. A PEGA bizottságnak elvileg azt kell vizsgálnia, hogy a magyar igazságügy-miniszter milyen szakmai kontrollt gyakorol a szolgálatok által benyújtott, nemzetbiztonsági célú titkos megfigyelésre szóló felterjesztések fölött. Nos, azzal, hogy a felelős magyar igazságügy-miniszter a Facebookon üzenget az EP különbizottságnak – miszerint az a »magyar és európai baloldal Soros-dollárokból támogatott performansza« – nagyjából meg is kapták a választ.

Ahogy azt is láthatták, hogy az orbáni Magyarországon a lehallgatásokat engedélyező miniszter annyira önálló személy, hogy még a facebook-posztjait is a propagandaminisztériumból írják. Amúgy meg ami a Pegazus használatának a szakmai részleteit illeti, nos arról amúgy is felesleges lett volna Varga Juditot faggatni, mivel jó eséllyel gőze sincs, nem kötik az orrára.

Elmúltak azok a daliás idők, amikor a lehallgatási kérelmeket felterjesztő titkosszolgálatoknak hosszasan győzködniük kellett az igazságügyet egy-egy operatív megfigyelés szükségességéről. Varga Judittal gyakorlatilag Schmitt Pál női megfelelője költözött a minisztériumba, egy engedelmes pártkatona, akinek a feladata, az, hogy jól mutasson mondjuk a kirgiz alkotmányjogi fórum szakmai küldöttsége mellett, nemkülönben napi hat, láthatóan gondosan beállított PR-fotóval mellékelt facebook-posztban bizonygassa, hogy abcug Brüsszel.

Személye az orbáni állam teljes kiüresedésének a példája, azé az évek óta tartó folyamaté, amelyben a párt, a Parlament, úgy a minisztériumok, miniszteri posztok viselői is feladták önálló gondolkozásukat, szakmaiságukat, és egy központi akarat puszta eszközévé. Feladatuk ma annyi, hogy a Fidesz jellemzően alacsonyabban képzett, szélsőjobboldali szavazó tömegeinek fegyelmezetten felmondják a  kommunikációs paneleket. Az pedig már eddig is nyilvánvaló volt, hogy a méregdrága kémszoftvert valamiért a kormánypárt számára problémás emberekre, civilekre, újságírókra, vetették be, míg annak nincs nyoma, hogy terroristákra, maffiózókra vagy kémekre is használták volna.”

Borítókép: Batka Zoltán az ATV műsorában. (Fotó: YouTube/ ATV Magyarország)

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2023. február 22. 20:08
Ja ,Rattuskám, te meg a 2000s népszahra. Meg a 4 000 000 000 usdforint. Különben éhen döglenél.
amca
2023. február 22. 19:23
1 db budzyk megnézi a képedet,azért jön Feri a hegyről ,beveri 1 ből.
olajfa1
2023. február 22. 19:17
A kellék cionista túlképzett hülyegyerek Batka Zoli azt hiszi hogy hogy amit mond azt senki nem kontrolálja... Ezt a baromságot te sem hiszed el hülyegyerek, csak pénzért mondod a leírt szöveget!!!
Krupp Skya
2023. február 22. 17:04
A magasan képzett Népszavás az 50. emeletre járt iskolába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!