Kubatov Gáborral a címlapon érkezik a legújabb Mandiner!

2023. március 08. 20:00

„Méhlegelők, dugók és hajléktalanok. Ez az ügyefogyott Karácsony Gergely eddigi teljesítménye” – fogalmazott lapunknak a Fidesz pártigazgatója. Természetesen a Fradi Leverkusen elleni esélyeiről, és a magyar foci helyzetéről is beszélgettünk.

2023. március 08. 20:00
null

„Több kiváló klubnak is beletört már a bicskája a Ferencvárosba” – mondta lapunknak a Leverkusen elleni odavágó előtt Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke. Címlapinterjúnkban beszélt arról, van-e nyomás a csapaton, illetve elárulta azt is, milyen a kapcsolata Sztanyiszlav Csercseszovval, a Fradi vezetőedzőjével. Szóba került a magyar labdarúgás örök vitatémája is, tehát mennyire szolgálja a hazai futball érdekeit a 12 csapatos NB1. A klubelnököt arról is kifaggattuk, mit gondol a szurkolók által kifeszített molinókról.

Természetesen nemcsak a Fradiról, hanem a Fideszről is beszélgettünk. Kíváncsiak voltunk, hogy Kubatov Gábor mit gondol a párt fővárosi helyzetéről, de elárulta azt is, szerinte milyen jelöltnek lehet esélye Karácsony Gergellyel szemben.

Amennyiben érdekli, hogy a Fidesz pártigazgatójának van-e félnivalója a Shadl-ügy kapcsán, vagy hogy hogyan készül a Fidesz a jövő évi európai parlamenti és önkormányzati választásra, vegye meg a Mandiner legfrissebb számát. Keresse az újságárusoknál!

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bazooka454
2023. március 08. 20:30
Az a elnök amely nem lát tehetséget 12 év fradi elnökeként ,olyat aki be tudna tenni a felnőt csapatba , az minden csak nem fradista és nem magyar. Konkrétan Kubatov a magyar sportoló gyerekek álmaink elrablója. Ja és utálom a Fradit.
Halder
2023. március 08. 20:28
HAJRÁ FRADI !! Sokan vannak akik nem szeretik, mint politikust, de elismerik, hogy jó elnöke a Klubnak. Történelmi idők, történelmi sikerek kötődnek hozzá, mind a létesítmény, mind az eredmények, de más kapcsán is. Egy új aranykorszak megy már évek óta, mely sok-sok szakosztályt érint, melyek egy része nélküle meg is szűnt volna mára. Neve megmarad most már.
Akitlosz
2023. március 08. 20:11
S mi Kubatov mérlege? Hogy sötét alakokat importál elvenni a magyarok munkáját, pedig a pártja azzal plakátolta tele az országot, hogy ezt nem tehetik meg??
LancelotDuLac
2023. március 08. 20:07
a listát is nyilvánosságra hozzák?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!