Karácsony Gergely: A sokszínűség mindannyiunkat gazdagít

2023. április 05. 15:12

A Budapesti Tavaszi Fesztivál alkalmából megosztott Facebook-bejegyzésből az is kiderül, mire a legbüszkébb Budapesten a főpolgármester.

2023. április 05. 15:12
null

Karácsony Gergely Facebook-bejegyzésben reklámozta az idei Budapesti Tavaszi Fesztivált, amely szerinte idén, a város fennállásának 150. évfordulóján igazán különleges lesz.

A baloldali főpolgármester bejegyzésében fontosnak tartotta kihangsúlyozni, hogy „Budapest színes és vendégszerető város". Kijelentette, sok minden miatt büszke a fővárosra, de a legfontosabbnak mégis azt tartja, „hogy itt békében él egymással sokféle ember, és nyitottsággal, kíváncsisággal fordulunk egymás felé" – írja, és hozzáteszi –

„Hiszen a sokszínűség mindannyiunkat gazdagít.”

A fesztiválról előzetesen annyit mondott: „egyszerre építünk a hagyományokra és folytatjuk az újításokat, műfajok pezsgő kavalkádjával, rangos vendégekkel és a legkülönlegesebb hazai művészekkel mutatjuk meg sokszínűségünket."

Mondandóját illusztrálandó egy színes képet is megosztott, amelyen a sokszínűség jegyében többek között Lakatos Márk stylisttal látható.

Nyitókép: Facebook

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kozmosz
2023. április 06. 22:56
A kékruhásnak hogy ki van kopva a nadrágja térde....
Atti bá
2023. április 06. 22:52
Ennyi herét ritkán lát az ember egy RAKÁSON. Egyik szebb mint a másik.
sarolta51
2023. április 06. 13:49
Mit keres ott Gryllus Dorka?
Nemkellnév
2023. április 06. 07:29
„hogy itt békében él egymással sokféle ember, és nyitottsággal, kíváncsisággal fordulunk egymás felé"  Folyamatosan b.szogatja a kormányt....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!