Az oroszok extra bónuszt ígérnek katonáiknak a NATO-tankok elpusztításáért

2023. április 10. 09:49

Pszichológiai hadviselés.

2023. április 10. 09:49
null

Az Unian arról tudosít, hogy a Pentagon az orosz hadviselési módszerekről is „kiszivárogtatott” információkat. A New York Timesra hivatkozva azt írják, hogy az orosz vezetés extra bónuszt ígért katonáinak a NATO-tankok elpusztításáért vagy megrongálásáért.

Hangsúlyozták: a kezdeményezés csak egy az ösztönzők sorában. Kiderült az is, hogy különösen fontos:

a felszerelések megsemmisítését vagy megrongálását fotón vagy videón rögzítsék,

mert ezeknek a fájloknak köszönhetően információs és pszichológiai műveleteket hajtanak majd végre.

Nyitókép: Wikipedia

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robert69
2023. április 11. 10:10
Egy háborúban már csak így szokás, hadi érdemeket, úgy mint megsemmisíteni egy harckocsit vagy megerősített állást, jutalmazni szokták. A jutalom lehet sokféle.
amca
2023. április 10. 18:58
Nem kell megsemmisíteni. Csak meg kell rongálni az elektronikát. Megnézem ,ki ,mikor, mennyiért,hogyan, hol, mivel javítja ki. Gitler tigrisei többször elromlottak ,mint kilőtték őket..
llnnhegyi
2023. április 10. 18:27
Húsvéti tojásvadászat! Ha nem lenne ilyen tragikus a helyzet. Tűzszünetet azonnal!
rojtos
2023. április 10. 16:56
János bátyám, én ahhoz a nyugathoz akarok tartozni amit az NSZK ban megéltem tizenegy éven át a hetvenes években. Ez a mai nyugat részemről csak megvetést érdemel. Meg értetlenséget.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!