Plagizálással vádolja egy X-faktoros énekesnő Rúzsa Magdit

2023. április 18. 10:43

Horányi Juli szerint lekoppintották a videoklipjét. Szavazzon!

2023. április 18. 10:43
null

Az X-Faktor korábbi nyertese, Horányi Juli szerint az április 14-én bemutatott Elmegyek című Rúzsa Magdi-dalhoz készült klip kísértetiesen hasonlít az ő február 14-én debütált Sebzetten című videóklipjére. A poszt alatt kommentben azt is írta, hogy jogi lépéseket tesz az ügyben.

Rúzsa Magdi közösségi oldalán reagált, szerinte Horányi „sületlenségeket beszél” a médiában.

Itt van a két klip:

***

Mindenesetre szavazzanak, tényleg koppintás történt-e:

Nyitókép: Mandiner-archív

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2023. április 19. 17:34
Köze nincs hozzá.- Semmilyen szempontból nem hasonlít hozzá.
Secerror
2023. április 18. 16:10
Mondjuk RM dala és a története is egy faxság. Bárgyú zene, bárgyú sztori, unatkozó állatszőrmés picsa, aki felgyújt egy kastélyt, csak mert. Hát bmeg, ütném a forgatókönyv írót. Oké, lelépsz, hívtál egy taxit (kocsira nem futotta?), hja, mert ittál egy pezsgőt is (akkor a kocsi bennégett a faszra a kastély garázsban, értem), felveszed a prémet, táncikálsz picit, leversz pár könyvet, mert az szakításkor cool, és életszerű, szerencsére van marmonkanna is a garázsban, tele benzinnel, hadd égjen minden. Annyira megnéznék ilyenkor egy stábmeetinget, amikor összerakják ezt a fost és boldogok a brainstrorming után, hogy mekkora faszagyerekek, hogy ezt így kitalálták.
Secerror
2023. április 18. 15:53
HM-ről azt hittem a Caramellel közös dalában, hogy valami transzkreatúra. :) Eddig nem is hallottam róla. Viszont jó kis gerillamarketing ez, egy alig ismert énekesnőre egy már-már ikonon keresztül juttat némi reflektorfényt. Sajnos valószínű , igaza van, bár ez az igazság lehet, egy jól felépített marketing része. Ugyanaz a gyártó, megcsinálták Horányi klipjét, majd átemeltek belőle a Magdiéba. A helyszín ugyanaz, a snittek is hasonlóak - nem véletlen. Kis hírverés mindkettőnek, egyiknek építi a brand-jét, a másikét meg nem rombolja, mivel nem ő a hunyó, hanem a klipet leforgató cég. Horányi meg egy eltartott kisujjas belpesti liba, iszonyatosan ellenszenves az egész lénye.
pepita
2023. április 18. 15:45
X-Factor ez az a műsor ahol mindenki kefél mindenkivel??? és közben zenélnek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!