Felbukkant a Breaking Bad ügynök karaktere a Kossuth téri tüntetésen

2023. június 17. 15:31

Fekete-Győr András gyorsan adott is egy „magyar közéleti gyorstalpalót” a színésznek.

2023. június 17. 15:31
null

Fekete Győr András a közösségi oldalán számolt be róla, hogy felbukkant a Breaking Bad című sorozat ügynök karaktere is a Kossuth téri tüntetésen.

Összefutottam az egyik nagy kedvencemmel, a Breaking Bad-ből ismert Hank Schrader ügynökkel (Dean Norris), miután felfigyeltek barátaival a tanártüntetésre.

írja a Momentum politikusa.

Fekete-Győr azt is hozzátette, hogy Dean Norris is természetesen az ügyük mellé állt.

 

Nyitókép: Fekete-Győr András Facebook-oldala

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ousiv
2023. június 20. 22:56
nyasgme
Jose
2023. június 20. 20:41
Ekkora kibaszott suttyót, mint ez a rolleres csávó, b+! Egy, ha nem is világhírű, de azért ismert színésszel találkozva elkezd neki a magyar politikáról beszélni. Barom! Unitelligens, prosztó proli.
Arpesz11
2023. június 17. 21:44
Magadról tartottál volna gyorstalpalót hogy ki vagy! Hazaáruló hulladék!
Hangillat
2023. június 17. 18:28
"Adtam is neki egy magyar közéleti gyorstalpalót” Félrevezető, sőt inkább másfélre vezető lehetett. Különben is a háttérben fekete rövidnadrágos, fehér szoknyás pár látható, ami kontrasztosan jelzi a woke egymás mellé tuszkolás problematikáját, az autokrata rémrezsim embereket a villamossínek közelébe és folyamatos térdhajlításra kényszerítő kivagyiságát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!