Robin Williams beszólt az ausztrál elnöknek

2010. április 08. 14:51

A komikus színész először leparasztozta az ausztrálokat, majd a felháborodott elnököt nudibárba invitálta bocsánatkérésként.

2010. április 08. 14:51
Robin Williams és Kevin Rudd azután keveredett szócsatába a színész ausztráliai látogatása során, hogy Williams kigúnyolta az egyik legnézettebb amerikai talkshow-ban az ausztrál embereket. „Az ausztrálok nem mások, mint angol parasztok” - mondta el David Letterman műsorában, majd az ausztrál akcentust is utánozta: „Há’ ho’ vágyol máma?”
 
A történtek miatt a miniszterelnök élő adásban horda le a komikust: „Ajánlom látogasson el Alabamába, hallgassa meg az ott élők beszédstílusát és utána nevezzen bárkit parasztnak!” - utasította rendre a kormányfő az MMM rádió műsorában az Oscar-díjas művészt.
 
Williams ezek után hosszasan esdekelt bocsánatért, és kérte Ruddot, engedje meg, hogy még egyszer Ausztráliába utazzon, majd meginvitálta egy sztriptíz-bárba. „Engedje meg, hogy kiengeszteljem: szeretném meghívni New York-ba egy nudi-bárba” - mondta, utalva a politikus korábbi sztriptízbáros kalandjaira. Rudd egyelőre nem kommentálta a komikus szavait.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!