Lady Gaga Afganisztánban

2010. május 09. 12:37

Nagy sláger a YouTube-on az Afganisztánban szolgáló amerikai katonák által készített Lady Gaga-paródia, amelyben az énekesnő Telephone című klipjére ropják az ejtőernyősök.

2010. május 09. 12:37
Egy hét alatt közel 3,7 millióan nézték meg az amatőr videót, melynek sikerét még a hadsereg is elismerte. A Kandahárban állomásozó 82. légi hadosztály szóvivője szerint a katonák videoklipje semmilyen módon nem jelent veszélyt a biztonsági előírásokra, így nyugodtan élvezhetik az internetes népszerűséget, és nem kell semmiféle retorzióra sem számítaniuk az egyenruhás viccért.
 

Mint elmondták: a táncos bevetésben részt vevő katonák számára megkönnyebbülést jelentett kitörni egy kicsit az elkeseredett háborúból Lady Gaga és Beyoncé segítségével és örülnek, hogy van az összetartás és a humorérzék is megmaradt. 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Basiliscus
2010. május 10. 19:20
Nagyon jó!!!! :-D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!