Emeli a tétet a YouTube

2010. július 30. 11:26

A legnagyobb és legsikeresebb videómegosztó portálra ezentúl akár 15 perc hosszúságú videókat is feltölthetünk, ennek keretében videópályázatot is hirdetnek.

2010. július 30. 11:26

Növeli időkorlátját a YouTube: a legnépszerűbb videómegosztóra ezentúl akár 15 perces videókat is fel lehet tölteni, szemben a korábbi 10 perces időlimittel. A változást a YouTube globális blogján jelentették be, szerintük ez volt a felhasználók által leginkább áhított változtatás.

A videók időkorlátját korábban a hosszabb jogvédett tartalmak kiszűrésére hozták létre. Mára azonban olyan szűrőalgoritmusok állnak rendelkezésre az illegális tartalmak szűrésére, hogy a korlátozás szükségtelenné válik. A webkettes vállalat a változtatás kapcsán videóversenyt is indít: az augusztus 4-ig „yt15minutes” címkével ellátott szerzeményeket a főoldalon reklámozzák majd.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!