Kirúgták a CNN zsidózó műsorvezetőjét

2010. október 02. 15:47

Pénteken elbocsájtották a CNN egyik műsorvezetőjét, amiért kirekesztőnek nevezett egy népszerű komikust, és közölte, hogy az egész televízió-ipart zsidók irányítják.

2010. október 02. 15:47

A CNN közölte: „Rick Sanchez nem tartozik többé a céghez. Megköszönjük Ricknek az elmúlt évek szolgálatát, és minden jót kívánunk neki”. A műsorvezető csütörtökön Jon Stewartról fejtette ki a véleményét, aki előzőleg saját műsorában gúnyolta Sanchezt.

 
„Stewart kirekesztő mindenkivel szemben, aki nem ért egyet az ő nézeteivel, ami alapvetően a fehér liberálisok intézményes véleménye. Képtelen lenne kapcsolatot kialakítani egy olyan sráccal, mint én” - mondta el az adásban a kubai-amerikai Sanchez. A műsor riportere felhívta Sanchez figyelmét arra a tényre, hogy Stewart zsidó, vagyis egy kisebbségi csoport tagja, a tévés ekkor gúnyosan azt mondta: „Igen, nagyon tehetetlen ember... Könyörgöm, viccel velem? Elmondom, hogy a CNN teljes vezetése Stewarthoz hasonló. És legtöbb ember, akik más társaságokat vezetnek is Stewarthoz hasonlóak.”
 
Rick Sanchez egy kubai bevándorló gyermekeként nőtt fel Floridában, 2004-től dolgozott a CNN-nél, ahol a Rick's List című műsor vezetője volt, valamint elsősorban a spanyolajkúakkal foglalkozó témákban működött közre más műsorokban.

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lopedevega
2010. október 04. 11:33
Mi lesz azzal aki kimondja az igazat ?????
Karcsi75
2010. október 03. 11:34
Dirty Sanchez! :))))
Kündü
2010. október 03. 10:51
Rick Sanchez matter of compassion. CNN's Sanchez MAKES essentially proved the truth. I delete the CNN of my favorites. This is none other, than the "Wise Men of Zion's" dirty conspiracy of anti-GOYS. Unfortunately, the forgery known as "protocols" self-implementers, and the media over the Jewish domination of the Christian origin of national societies serve the moral degradation! http://www.facebook.com/pages/We-want-Rick-Sanchez-Back/160953270597575?ref=ts&v=wall Anti-CNN -logo: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs245.snc4/39608_160979117261657_160953270597575_479126_2476751_n.jpg
Kündü
2010. október 03. 10:22
Felidézném MARLON BRANDO-t, aki egy hosszabb interjújában (olasz-amerikaiként) kifejtette, hogy HOLLYWOODBAN minden a zsidók kezében van, a filmek zsidó áthallásoktól hemzsegnek (pl. Spielberg filmjei is,) és a hollywoodi filmgyártás egy "conspiracy". Ezúttal a kubai MONDOTT IGAZAT a tv-s világról. Tájékoztatlak, Olvtársak, hogy végigmentünk szórakozásból az irpodában a TV2 tulajdonosi szerkezetén, és a VÉGÉN kanadai és new yorki zsidó családi vállalkozást találtunk! Az RTL-nél azért az UFA az alapító (a náci német filmgyár), egy Majna-menti német család 30%-ával az anyacégnél, egyúttal azonban már jelentős pakettet birtokolnak zsidó befejktetők is. A magyar RTL-nél a 31%-os zsidó tulaj részvényeit április elején Fellegi Tamás (FIDESZ) cége kivásárolta. Így ITTHON legalább egy kis beleszólás van a kozmopolita médiába. SZÓVAL: a Ción BölCseinek jegyzőkönyve a sajtó (ma már média) kisajátítását, a propaganda uralását írja elő, amivel a gojok erkölcsisége lezülleszthető. S ha az OHRANA hamisítványa lenne a Jegyzőköny, hát meglehetősen PONTOS ÖNBETELJESÍTŐ az a "hamisítvány"....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!