Showman lesz a Wikileaks atyja

2012. január 25. 17:13

Saját talkshowt indít a Russia Today angol nyelvű tévécsatornán Julian Assange, a WikiLeaks alapítója.

2012. január 25. 17:13
A műsort a Kreml által alapított, ugyanakkor az orosz állami médiához képest sokkal szabadabb hangú Russia Today úgy reklámozza, mint a kibertér leghíresebb szereplője, Julian Assange hamarosan induló talkshow-ját. A WikiLeaks alapítója maga szerkeszti és vezeti majd a műsort, amelyet kedvenc témájának, az ellentmondásoknak szentel majd. Assange a napi aktualitásokat készül megvitatni azokkal, akik szerinte a holnap formálói lehetnek. A Russia Today televízióban márciustól látható beszélgetések részleteiről egyelőre semmit nem árulnak el, így a vendégek neve is titok.
 
Assange azt ígéri, hogy új típusú televíziózást mutat be és csodálatos show vár a nézőkre. A talkshow-t házi őrizetben forgatja: az első epizódot Nagy-Britanniában sorra kerülő legfelsőbb bírósági tárgyalása előtt alig egy héttel veszik fel.
   

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
predator
2012. január 26. 00:11
Akkor Peter Lavelle felkötheti a gatyáját,mert eddig ő csinálta ott a politikai elemző és vitaműsorokat.Most kap egy vetélytársat.De reméljük megoldják a dolgot házon belül úgy,hogy mindketten a csatornánál maradjanak.
magnamater
2012. január 25. 18:18
Ekkora reklám után, amit a pör jelentett, a show-nak világsikere lesz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!