Bátyja büszke a toulouse-i merénylőre

2012. március 24. 16:31

Az összesen hét ember haláláért felelős toulous-i lövöldöző bátyja büszke testvérére, de nem tudott annak terveiről – ezt mondta a Guardian szerint kihallgatása során Abdelkader Merah, a gyilkos testvére.

2012. március 24. 16:31
Rendőrségi kihallgatása során azt mondta a touluse-i lövöldöző, Mohamed Merah bátyja, hogy büszke öccse tettére – írja a Guardian online kiadása alapján az Origo. Abdelkader Merah bevallotta azt is, hogy segített ellopni azt a robogót, amelyet testvére a gyilkosságoknál használt. Azt viszont tagadta, hogy tudott volna öccse terveiről.
 

A gyanú szerint Abdelkader is kapcsolatban állt francia dzsihádista csoportokkal. A férfit azután hallgatták ki, hogy kocsijában robbanóanyagot találtak. Őrizetben van a merénylő barátnője is, a testvérek édesanyját azonban elengedték.

Összesen 194 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
füst
2012. március 24. 20:05
Szerencsére Franciahonban nem olyan erős az antiszemtizmus, mint nálunk. Viszont ott lőnek.
L066H
2012. március 24. 18:21
Az egész műsor csak arra ment ki, hogy a franciák támogassák a teljes körű hatósági internetellenőrzést. Ha már az ACTA megbukott. Oda lesz a szabadságuk egy szelete.
egysegelem
2012. március 24. 17:52
Az osszeset ki kell baszni Europabol! Minel hamarabb!
lavor
2012. március 24. 16:48
Szegény gallok, jól megfogják szívni ezzel a sok fanatikussal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!