Medvegyevet javasolta kormányfőnek Putyin

2012. május 07. 14:01

A harmadik államfői mandátumát megkezdő Vlagyimir Putyin ígéretének megfelelően Dmitrij Medvegyev eddigi elnököt jelölte kormányfőnek hétfőn.

2012. május 07. 14:01

Ígéretének megfelelően Dmitrij Medvegyev eddigi elnököt jelölte kormányfőnek hétfőn a harmadik államfői mandátumát megkezdő Vlagyimir Putyin. Az eddigi miniszterelnök, Putyin mindössze két és fél órával elnöki eskütételét követően, beterjesztette javaslatát a parlamentnek - közölte Szergej Nariskin, a duma elnöke.

A tervek szerint az orosz törvényhozás kedden, rendkívüli ülésen dönt a beterjesztésről. Addig Medvegyev hétfőn tovább egyeztet a parlamenti frakciókkal leendő kormánya összetételéről. Putyin és Medvegyev már tavaly szeptemberben, a kormányzó Egységes Oroszország párt (JeR) kongresszusán bejelentették, hogy az idén egymást váltják majd az államfői és kormányfői poszton. Lépésük ellenzéki körökben széles körű bírálatot váltott ki.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2012. május 07. 18:28
ja, legalabb olyan varatlan volt mint Ader megvalasztasa :) de ha az oroszok ezt akartak, kinek mi koze hozza? mint ahogy nalunk is.
drieno
2012. május 07. 18:13
ez tényleg egy váratlan fordulat volt, a tőzsdék nem is bírják feldolgozni
kjkj945
2012. május 07. 15:55
Ez már régota igy megy. Vicaverza.
Soma
2012. május 07. 15:48
Nem mondják! Van szakdolgozata?? :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!