„Brüsszel rabigájától” óvja a horvátokat Boris Johnson

2012. augusztus 29. 08:26

Ne vezessék be az eurót, ne szálljanak fel egy süllyedő hajóra – nyilatkozta horvátországi nyaralásán London konzervatív polgármestere.

2012. augusztus 29. 08:26

Horvátországban, egy a Neretva folyó torkolatához közeli villában nyaralt családjával a londoni polgármester – írja a Serbia Insajd.

„Legyenek résen! Horvátország egy jelentős gazdasági tartalékokkal rendelkező gyönyörű ország, de ne hagyják, hogy Brüsszel rabjaivá váljanak. Természetesen az EU-nak jó oldalai is vannak, mint például az áruk szabad áramlása és a fiatal tehetségek szabad munkavállalása és nem az én tisztem Önöknek tanácsot adni, de pillanatnyilag nem kedveznek a feltételek ahhoz, hogy nemzeti valutájukat felváltsák az euróval. Ne szálljanak fel egy süllyedő hajóra”
– nyilatkozta egy helyi rádiónak Boris Johnson.

A londoni polgármester elmondta, megérte megrendezni a több mint kilenc milliárd fontba kerülő olimpiát: „Hatalmas siker volt London és az egész Egyesült Királyság részére. Rengetegen nézték a játékokat és a városról egy rendkívül kedvező képet tudtunk továbbítani. A legtöbbet Kelet-London profitált az olimpiából. Vasútállomásokat, lakóépületeket, stadionokat és egyéb sportlétesítményeket adtunk át és mindezt főképp a kelet-londoni fiatalok tudják a jövőben kihasználni.”

A konzervatív politikus a kormányfői ambícióit firtató kérdésre kitérő választ adott, és azt mondta, még négy évig biztosan Londonra fog fókuszálni, amelyet az üzleti és a művészeti élet világfővárosává tenne.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2012. augusztus 29. 11:06
Talán a dajcs uralomtól, amitől ő is fél.
Viktus
2012. augusztus 29. 10:59
Ők jól elvannak az unió farvízén ... mindenből kihúzzák magukat, és a pozitívumokat élvezik csak.
Clintonné-Mónika
2012. augusztus 29. 09:41
Én is óvom Iket a Rabbigától!
birkakaka
2012. augusztus 29. 08:58
Mennyire igaza van.Máris leállitották a hajógyártásukat az eus előírásra hivatkozva.Több ezer munkahely szűnik meg.Eltörlik az eddigi adójukat és értékalapon álló ingatlan adót vetettek ki.Várható hogy ez miatt emelkednek az apartman árak Horvátországban . Ha nem kapcsolnak szarrá verik azt a szép országot.Ezért kár volt nekik harcolni, hogy most egy alattomos szervezet tegye tönkre hazájukat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!