It's a boy!

2013. július 23. 09:09

Megszületett Vilmos herceg és Katalin hercegnő első gyermeke. A kisfiú június 22-én 16:24-kor jött a világra 3,8 kg-mal. Ő és édesanyja is jól vannak.

2013. július 23. 09:09

Megszületett a királyi baba, akinek érkezése már egy ideje izgalomban tartotta Nagy-Britanniát. Azt már tudjuk, hogy Kate és Vilmos gyermeke fiú, a nevét viszont egyelőre nem. Az új trónörökös születését az egész világon ünneplik, sokan köszöntötték a fiatal szülőket és gyermeküket mindenütt.

Ez a pillanat az egész nemzet számára fontos, de feltételezem, elsősorban a boldog és szerető szülők számára fantasztikus ez a nap. Ezek az évek csodálatosak a királyi család számára, hiszen Vilmos és Katalin esküvőjekor megdobbant az emberek szíve, majd következett a gyémánt jubileum, és most a hercegi pár gyermekének születése, mindezek egy olyan családtól, amely sok szolgálatot tett a nemzetnek” - mondta el David Cameron, brit miniszterelnök.

Az ausztrál miniszterelnök bejelentette, hogy egy ausztrál erszényest, egy bilbyt fognak elnevezni az újszülött után, aki a későbbiek folyamán Ausztrália államfője lesz. Új-Zélandról egy kézzel szőtt, különösen selymes sállal ajándékozták meg a kisfiút. A sálat 280 órán keresztül szőtték.

Az újszülött kisfiú harmadik a trónöröklési láncban, előtte csak nagyapja Károly, és édesapja Vilmos herceg áll. Jelenleg a Cambridge hercege címet kapta meg az újszülött, akit az angol sajtóban csak Baby Cambridge-ként emlegetnek.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vanília
2013. július 24. 04:27
bocs, közben rájöttem, hogy nem az erszényes lesz Ausztrália államfője, hanem az újszülött pedig az én verzióm érdekesebb lett volna...
Vanília
2013. július 24. 04:21
"Az ausztrál miniszterelnök bejelentette, hogy egy ausztrál erszényest, egy bilbyt fognak elnevezni az újszülött után, aki a későbbiek folyamán Ausztrália államfője lesz." mi van?!
saddlenode
2013. július 23. 22:06
http://magyar-irodalom.elte.hu/sulinet/igyjo/setup/portrek/petofi/akassz.htm
fátyolka
2013. július 23. 20:03
Fucking 'em Palace
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!