Aranyásók Bukarestben: Greenpeace-aktivisták őrizetben a Verespatak-akció miatt

2013. december 09. 22:25

A román fővárosban a Greenpeace bányászati területté nyilvánította a parlament kertjét. Mintegy ötvenen álltak neki aranyat ásni, míg el nem vitték őket a csendőrök.

2013. december 09. 22:25

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. december 10. 04:03
http://indavideo.hu/video/100_Folk_Celsius_Harom_aranyaso A nagy óceánon túl, Hol a farmer földet túr! Coltot visel minden cowboy. Az ököljog törvényt bont, S hol a gyilkosság nem gond. Így mond mesét el egy old boy: Három aranyásó ment a hegyek közt, A vízesés felé, halihó, az aranyért! S jött egy negyedik, óh, új aranyásó A vízesés felől, halihó, hozzájuk ért… Ők megirigyelték az idegen szép lovát, És leütötték a lováról. Majd elvették az aranyát. Három aranyásó ment a hegyek közt, És vígan így dalolt: Halihó, óh, halihó. Ám Jimnek súgta Joe, Hárman osztozni nem jó, Mert így túl kevés jut nékünk. Máris egy golyó süvít… Elesett a harmadik. Fontos hogy mi ketten élünk: A két aranyásó ment a hegyek közt, A vízesés felé, halihó, óh halihó… Ám egy nagy aranyrög hull le földre, A gyilkos Joe elé… Halihó, óh halihó… Máris lehajol Joe, de rafinált ember volt. Ám Jimmy sem rest és résen volt… Így egyszerre szólt a két colt! Ebből a tanulság, ha józanul élsz, Az sokkal többet ér! Hát ne fuss az aranyért!
kaktusztea
2013. december 10. 00:15
K. jó. Respect nekik.
hartnesz
2013. december 09. 23:21
Ki fizetett ezeknek a megélhetési zöldeknek már megint?
Akitlosz
2013. december 09. 22:42
Mennyi aranyat találtak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!