Így találkoznak a modern világgal a bennszülöttek

2014. augusztus 01. 10:37

Brazil őserdei törzs tagjaival találkozott néhány, a modern civilizációval már érintkező bennszülött és egy pár szakértő.

2014. augusztus 01. 10:37

Az Index is beszámol arról a videóról, amin az látható, hogyan veszik fel a kapcsolatot egy modern civilizáción kívül élő törzs néhány tagjával a brazil hatóságokkal már együttműködő asaninka indiánok és brazil szakértők. A bizalmatlan bennszülöttek óvatosan veszik fel a kapcsolatot az idegenekkel, de végül elfogadják a nekik nyújtott banánt.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burmin
2014. augusztus 01. 22:03
Még jó hogy nem a Sipos Palival találkoztak ezek a kedves bennszülöttek...
Peter8811
2014. augusztus 01. 21:22
"Banánt kínáltak az elszigetelt törzs előmerészkedő tagjainak" SZERINTEM A NEMLESZGÁZÁREMELÉSSEL NAGYOBB SIKERT ÉRTEK VOLNA EL, ELŐJÖTT VOLNA AZ EGÉSZ TÖRZS A POLITIKAI TISZTTEL EGYÜTT.
Akitlosz
2014. augusztus 01. 15:48
Hiszi a piszi. Ezt az "ön az első fehér ember, akivel ezek a bennszülöttek találkoznak" trükköt egy halom turistával eljátszák folyamatosan világszerte. S persze az újságírók is ezzel töltik meg az újságjukat. Tavaly is olvastam ilyen cikket, meg tavalyelőtt is és azelőtt is. Az összes kamu.
egysegelem
2014. augusztus 01. 12:53
Nem ismerik az elektromossagot, nem ertik a modern civilizaciot, szeretik a banant, Fidesz szavazok lesznek ezek ketsegkivul.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!