Két túsz halt meg egy mentőakció közben Jemenben

2014. december 06. 13:05

Egy amerikai fotóriporter és egy dél-afrikai tanár is életét vesztette egy túszszabadítási akcióban Jemenben. A túszmentés amerikai és jemeni erők közös akciója volt.

2014. december 06. 13:05

Életét vesztette az amerikai Luke Somers és a dél-afrikai Pierre Korkie, mikor az amerikai és a jemeni erők közös akcióban próbálták őket és több társukat kiszabadítani az Al-Kaida fogságából. Somers korábban feltűnt egy Al-Kaida által kiadott videón is, ahol segítséget kért.

Az dél-jemeni akció egy légicsapással kezdődött, és egy eddig meg nem nevezett amerikai túzst sikerült is kiszabadítani. A fogva tartók közül tíz ember meghalt.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MOPO3OB
2014. december 06. 14:25
Az Al-Kaida másolja az ISIS-t. Itt viszont legalább megpróbálkoztak az amerikaiak egy túszmentő akcióval. ISIS-nál viszont nem is próbálkoznak.
alex.leopardi
2014. december 06. 13:29
béke poraikra,részvétem a családnak,Anya szülte mindkettőt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!